NE ZANIMA JE SLAVA

Fatalna plavuša šokirala Hollywood kad se umirovila, sad ima veliku vijest: ‘Nećemo dati fotografije ali...‘

Cameron Diaz i Benji Madden objavili su iznenađujuću vijest da su dobili svoje drugo dijete, sina Cardianala. Pritom mole za privatnost

Poznatoj glumici izlazi novi film

 /Profimedia

Glumica Cameron Diaz i rocker Benji Madden u petak su iznenadili fanove objavom da su nedavno dobili svoje drugo dijete, sina Cardinala.

„Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što objavljujemo rođenje svog sina Cardinala Maddena. On je divan i tako smo sretni što je ovdje”, započeli su u svojoj zajedničkoj Instagram objavi.

„Zbog privatnosti djece nećemo objavljivati fotografije, ali je stvarno sladak. Osjećamo se blagoslovljeno i zahvalno. Šaljemo puno ljubavi od naše obitelji vašima. Sve najbolje i ugodno popodne”, poručili su roditelji.

Diaz (51) i Madden (45) nisu ranije otkrili da čekaju dijete. Zadnje su vidjeli zajedno u siječnju u Aspenu. Par, koji se vjenčao 2015., iznenadio je fanove i u siječnju 2020. kada su otkrili da su dobili djevojčicu imena Raddix preko surogat majke.

„Tako smo sretni, blagoslovljeni i zahvalni započeti ovo desetljeće s najavom rođenja naše kćeri Raddix Madden”, otkrili su u Instagram objavi tada. Odlučili su i za kćer da neće dijeliti njezine fotografije zbog privatnosti. Iako je ova druga trudnoća bila držana u tajnosti, ne čudi što je par dobio dijete.

image

Camren Diaz i Benji Madden s kćeri

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

„Cameron i Benji razmišljali su da imaju još jedno dijete i gledali su opcije surogat majki već neko vrijeme”, rekao je izvor za US Weekly 2022.

„Benji je uvijek htio veliku obitelj i Cameron nije trebalo uvjeravati nakon dolaska njihove kćeri”, dodao je.

Sin je došao u godini izlaska filma „Back in Action”, prvog filma glumice Dizan nakon 2014. godine. Posljednji put viđena je prije 10 godina u filmu „Annie”.

image

Camren Diaz i Benji Madden

4crns/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/4crns/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Cameron Diaz vratila se iz glumačke „mirovine” zbog ovog nadolazećeg filma, ali kružile su vijesti početkom prošle godine kako je nakon ovog filma odlučila ponovno okončati svoju karijeru da se fokusira na odgoj svoje djevojčice Raddix.

"Radni dan od deset sati bio je previše za nju, a i mrzi biti daleko od Raddix. Cameron voli biti mama više od ičega na svijetu", ispričao je izvor blizak glumici svojedobno za britanske medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 00:31