SVE JOJ DUGUJE

Fatalna Srpkinja ukrala pažnju među holivudskom kremom: Zbog nje se slavni glumac odrekao čak i majke

‘Sve u životu dugujem njoj. Ona je iznimna i snažna žena‘ - rekao je jednom prilikom

Christian Bale i Sibi Blazic

 Dimitrios Kambouris/Afp

Holivudski glumac Christian Bale izgledao je vrlo elegantno u crnom odijelu dok je prošetao crvenim tepihom s četiri godine mlađom suprugom Sibi Blazic, bivšom manekenkom srpskih korijena. Par koji je u braku već 22 godine pojavio se na premijeri njegova novog filma ‘Amsterdam‘, a držeći se za ruke izgledali su vrlo zaljubljeno.

image

Christian Bale i Sibi Blazic

Sebastien Bozon/Afp

Slavni oskarovac i njegova draga bili su modno usklađeni, oboje odabravši crne toalete. Sibi je odabrala usku, crnu haljinu prozirnih rukava, a outfit je podigla štiklama i torbicom u crvenoj boji.

image

Christian Bale i Sibi Blazic

Sebastien Bozon/Afp

Priča o njihovu upoznavanju također je vrlo zanimljiva. Obitelj Sandre Sibi Blazic krajem 60-ih emigrirala je u Ameriku iz tadašnje Jugoslavije. Slobodan Blazic i Nedežda Topalski dobili su kćer Sandru, čije je pravo ime Srboslava, u Chicagu 1970., a ona je na kraju diplomirala menadžment.

Bale, koji je rođen u Walesu, u Ameriku je stigao naknadno. Tamo je došao s ocem Davidom Baleom nakon njegova razvoda od majke Jenny. Njih su dvojica došla u Los Angeles, a tata je htio da njegov sin postane holivudska zvijezda.

image

Christian Bale i Sibi Blazic

Sebastien Bozon/Afp

Tata mu je navodno bio veliki manipulator pa je zbog njega Christian izgubio kontakt s majkom i sestrama. Nakon smrti oca, shvatio je da mu je ovaj potrošio većinu novca koji je zaradio, a Bale je izgubio vjeru u ljubav i brak te je zaključio da se nikada neće ženiti.

Srećom, upoznao je Sandru Sibi Blazic koja mu je promijenila pogled na ljubav. Kad je Bale stigao u Hollywood, mentorica mu je postala glumica Winona Ryder. On ju je pokušao zavesti, ali ga je odbila. A onda je krajem 90-ih na jednoj zabavi upoznao Sandru Blazic. Odmah su kliknuli, a 2000. se i vjenčali u Las Vegasu.

Tijekom 22-godišnjeg braka dobili su dvoje djece, kćer Emmeline i sina Josepha. Zbog ljubavi je zaratio s majkom i sestrom Sharon, a povod tome navodno je bilo to što je njegova majka ružno govorila o Sibi.

"Sve u životu dugujem njoj. Ona je iznimna i snažna žena", rekao je jednom prilikom glumac o svojoj voljenoj supruzi, čiju obitelj također cijeni i voli. Inzistirao je na tome da mu djeca čak nauče srpski jezik, a svakog Uskrsa može ih se sve zajedno vidjeti u crkvi svetog Ilije u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:45