SEKS BOMBA

Fatalnu Andreu sportaši su oblijetali, ali svima je rekla - ne! Na kraju je ‘pala‘ na tipa teškog 800 milijuna €!

34-godišnja manekenka porijeklom iz Rumunjske posljednjih je godina privukla pažnju talijanskih medija zbog svojih veza sa sportašima

Andreea Sasu

 Instagram/Andreea Sasu/

Andreea Sasu, 34-godišnja manekenka porijeklom iz Rumunjske, posljednjih je godina privukla pažnju talijanskih medija zbog svojih veza s nekoliko poznatih sportaša. Zbog svoje se ljepote svojevremeno našla i na listi najljepših žena nogometaša, u razdoblju dok se zabavljala s 32-godišnjim nogometašem Riccardom Saponarom.

Manekenka, koja je otišla u Italju 2010. kako bi izgradila karijeru, osim njega, ljubila je i slavnog vozača MotoGP-a Andreu Iannonea. No, nakon sportaša, sreću je ipak pronašla s milijunašem Philippom Pleinom (46), slavnim dizajnerom čije se bogatstvo procjenjuje na 800 milijuna eura, a koji je ostavio svoju zaručnicu Luciju Bartoli, s kojom je bio od 2019. i s kojom ima dvoje djece.

Andreea Sasu sada je trudna i Plein će uskoro dobiti treće dijete.

"Živimo zajedno. Moderna obitelj za svakog je drugačija. Djeca nikada ne bi trebala biti u situaciji da moraju birati između majke i oca", rekao je Plein, piše Bild, a prenosi Kurir.

Osim manekenske karijere, Andreea radi i kao PR stručnjakinja u Italiji, a strastvena je i prema kick boksu.

"Dolazak u Italiju, iako sam bila dio modne agencije, u početku je bio jako težak. Išla sam s idejom da se to događa svima koji se žele ostvariti. Nisam imala novca, a da bi se pojavila na castinzima, morala sam uvijek biti dotjerana, dobro odjevena, plus su tu bili i drugi troškovi: vlak, metro, hrana... Bilo je kao na lutriji. Od stotinjak djevojaka, predstavnici manifestacije odabrali su, prema određenim kriterijima, njih nešto više od 20. Pa ako ste imali sreće da budete odabrani, dobili ste svoje troškove, a ako niste, ostali ste bez novca. I tako gotovo dvije godine", ispričala je jednom prilikom o svojim počecima, no danas se ova rumunjska seks-bomba ne mora brinuti za svoju budućnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:25