BOBBY SVE PRIZNAO

Film o kojem bruji cijeli svijet: ‘Spavao sam s Madonnom, a Whitney je šmrkala kokain na dan našeg vjenčanja‘

Cijeli svijet priča o dokumentarcu u kojem bivši suprug Whitney Houston priznaje da bio zaljubljen u Janet Jackson i da se drogirao

Bobby i Whitney snimljeni 2000. godine. Pjevačica je preminula 2012.

 Richard Young/Shutterstock Editorial/Profimedia/Richard Young/Shutterstock Editorial/Profimedia

Američki pjevač Bobby Brown u novom dokumentarnom filmu o kojem priča cijeli svijet priznao je da je dugo bio zaljubljen u pjevačicu Janet Jackson i priznao da je droga izvukla 'najgore iz njega' i njegove bivše supruge, Whitney Houston.

Prije nego je Brown uopće upoznao Whitney Houston, bio je vrlo zainteresiran za američku pjevačicu Janet Jackson.

- Što me privuklo Janet? Sve. Njezin osmijeh, tijelo, plesni pokreti, govori Brown u svom novom dokumentarcu 'Biography: Bobby Brown' koji se premijerno prikazuje u A&E u ponedjeljak i utorak navečer.

- Voljeli smo međusobno društvo, govori, ali dodaje kako njihova romantična veza nije dugo trajala.

R&B pjevač vjeruje da nisu uspjeli kao par zato što je on više bio 'dečko s kvarta' nego holivudsko lice.

- Janet i ja smo raskinuli zato što ona nije mogla biti s muškarcem poput mene. Ja sam dečko s kvarta, a njezin otac (Joe Jackson) nije dopuštao da bude s nekim poput mene, kaže 53-godišnji pjevač.

Brown koji priznaje u svom novom dokumentarcu da je bio ovisnik o seksu također otkriva da je bio u romantičnoj vezi s kraljicom popa, Madonnom.

- Jesam li spavao s Madonnom? Nije bilo spavanja. Jednostavno se dogodilo. Ne znam ni kako se dogodilo. Ona vjerojatno zna.

No ipak, ljubav između Browna i preminule pjevačice Whitney Houston bila je veća. Kako tvrdi, bila je to ljubav na prvi pogled kada su se upoznali iza pozornice 'Soul Train Music Awards' 1989.

- Seksualni život Whitney i mene bio je poprilično intenzivan. Nije bilo važno gdje smo, govori.

- Bilo je nešto u njezinim očima zbog čega sam se otopio iznutra. Baš način na koji me gledala od prvog do posljednjeg dana kada smo bili zajedno. Uvijek je bilo posebno, govori Brown ističući da je Houston bila ljubav njegova života te najljubaznija i najslađa osoba koju je poznavao.

No na dan njihova vjenčanja 18. srpnja 1992. pjevač se potpuno šokirao kada je vidio drugu stranu slavne Houston.

- Ušao sam i vidio je kako povlači liniju kokaina, otkriva i dodaje: I dalje bismo bili zajedno da nije bilo droge. Droge su nas pobijedile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. studeni 2022 19:43