FILANTROP BING

Filmaš koji je zaveo Liz Hurley naslijedio 600 milijuna dolara, prije smrti ostalo mu je samo 300.000

Filmski producent je u 55. godini počinio samoubojstvo skočivši s 27. kata svoga stana luksuzne zgrade u Los Angelesu
Elizabeth Hurley i Steve Bing
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Steve Bing, filmaš i filantrop te bivši partner Elizabeth Hurley, koji je tragično preminuo u lipnju, navodno je u trenutku smrti imao tek oko 300.000 dolara vrijednosti likvidne imovine, navodi se u izvješću koje je objavio američki časopis Town & Country.

Filmski producent koji je u 55. godini počinio samoubojstvo skočivši s 27. kata svoga stana luksuzne zgrade u Los Angelesu, naslijedio je u 18. godini silno bogatstvo od djeda. Od 600 milijuna dolara ostalo mu je navodno tek 300.000 dolara koje je želio ostaviti u naslijeđe Zakladi Clinton, ali to će biti moguće tek nakon što se podmire neki dugovi.

Prema navodima časopisa, Bingova je kći, Kira Bonder, određena za upravljanje njegovim nasljedstvom.

Steve Bing producirao je između ostalog poznate filmove Beowulf, The Polar Express, Get Carter, Shine a Light i druge. Osim Kire, Bing je također otac 18-godišnjeg Damiana, kojega je dobio iz veze s britanskom glumicom Elizabeth Hurley. Zakladi Clinton navodno je dao najmanje 10 milijuna dolara, a također je platio let zrakoplova s kojim se bivši američki predsjednik vratio iz Sjeverne Koreje s dvjema zatočenim novinarkama - Laurom Ling i Eunom Lee.

Glumica Hurley se nedavno oglasila o bivšem dečku nakon njegove smrti rekavši da je bio dobar čovjek.

- On je u srcu bio filantrop. Donirao je novac za mnoge plemenite stvari. Dok smo bili zajedno, a to je bilo jako davno, prije 18 godina, jako sam ga voljela. Nadam se da će ljudi zadržati lijepe uspomene na njega.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:34