ZANOSNA RUMUNJKA

Filmska ‘Sophia Loren‘ blista na crvenom tepihu, ni nezgoda na pozornici nije joj pokvarila večer

Bila sam toliko nervozna da mi je ispala nagrada! Nije ni čudo što me prijatelji zovu lady Bean kad sam tako nespretna, otkrila je
Mădălina Diana Ghenea
 Alberto Terenghi/venice2021/Ip/Ipa/Profimedia

Mădălina Diana Ghenea (34), rumunjski model i glumica, na ovogodišnjem 78. filmskom festivalu u Veneciji predstavlja film "House of Gucci", u kojemu je utjelovila divu Sophiju Loren.

Atraktivna brineta, koja već godinama živi i radi u Italiji, i ovaj put oduševila je na crvenom tepihu - preplanula, s "ispeglanom" kosom i zanimljivim make-upom, pozirala je u upečatljivoj, raskošnoj haljini libanonskog modnog dizajnera Zuhaira Murada, koja je u prvi plan stavila njezine noge i bujno poprsje.

image
Mădălina Diana Ghenea
Alberto Terenghi/venice2021/Ip/Ipa/Profimedia

Lijepa Rumunjka ove godine izabrana je za počasnu kumu nagrade Kinéo koju dodjeljuje publika, a na Instagramu je otkrila i detalje male nezgode koja ju je zadesila na pozornici.

- Sinoć sam nagrađena na filmskom festivalu u Veneciji i bila sam toliko nervozna da mi je na pozornici ispala nagrada! Nije ni čudo što me prijatelji zovu lady Bean kad sam tako nespretna osoba! - našalila se Mădălina na vlastiti račun na društvenoj mreži.

U razgovoru za talijanske medije glumica je otkrila i kako je provodila ove pandemijske mjesece.

- Ovo komplicirano razdoblje navelo me da se još više posvetim svojim najmilijima i obitelji, koja je za mene uvijek bila u središtu svega. I u teškim trenucima treba znati pronaći nešto pozitivno... Kupila sam klavir i učila ga svirati s kćeri... Znate kako kažu - nakon oluje, čovjek više cijeni sunce - i to je živa istina.

Ostvarila sam svoj veliki san o osnivanju vlastite produkcijske kuće koja će pomoći mnogim mladim ljudima. Svakako bih htjela iznijeti svoj komad na pozornici u Veneciji, to mi je sljedeći plan.

Prije dolaska na ovaj filmski festival napokon sam dobila i američku vizu - dugo sam je ganjala, u međuvremenu sam izgubila i jedan vrlo važan projekt - naime, u filmu Quentina Tarantina 'Bilo jednom… u Hollywoodu' trebala sam glumiti suprugu Leonarda DiCaprija... Sve u svemu, stvari su krenule nabolje, sad sam sretna i veselim se budućnosti - izjavila je Mădălina.

image
Mădălina Diana Ghenea
Alberto Terenghi/venice2021/Ip/Ipa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:31