IMA NEKA TAJNA VEZA

Folk zvijezda prvi put o romansi s Đukanovićem: ‘Milo i ja ćemo zauvijek šutjeti, drugi nek pričaju o nama‘

Smatra da joj status ljubavnice uopće nije loše jer ‘ustvari nije ljubavnica, nego je uvijek prva‘, govori

Jasna Milenković i Milo Đukanović

 Instagram/AFP

Srpska folk pjevačica Jasna Milenković Jami po prvi put je progovorila o romansi s predsjednikom Crne Gore, Milom Đukanovićem.

- To je priča devedesetih, to se šuškalo, ali nitko nema dokaze, fotografije, ali ostalo je do danas, započinje Milenković nastavivši kako nitko nije mogao nadmašiti tu priču unatoč tome što njih dvoje nikada nisu ranije javno govorili o tome.

- Sami ljudi prepoznali su tko je broj jedan u svemu, a ove danas što misle da su broj jedan i da mogu parirati s tom pričom su nebitne. Ja sam oduvijek šutjela o tome, nikada nisam promovirala tu priču, a nije ni on. Svi su pričali osim nas dvoje, kaže Milenković u razgovoru za Kurir.

- Oni koji su željeli biti dio utrke i izboriti se za mjesto na tu temu su smiješni. Čim se ta priča provlači i dan-danas, to sve govori, a ja šutim, govori pjevačica koja otkriva da je imala slična iskustva u prošlosti.

- Mogu reći da to uopće nije loš status (status ljubavnice, op.a.) jer ti ustvari nisi ljubavnica, nego si prva. To je realno. Međutim, ako bi muškarac pomislio o tome da se razvede, ja bih ga odmah ostavila. Jednom razveden, uvijek razveden. Jedino ako s njegovom ženom nije neka izvanredna situacija pa se mora razvesti. Ako je sve u redu, a on se razvodi zbog trenutne strasti, za mene to nije muškarac, ispričala je.

- Nikada nisam htjela na tuđim suzama graditi svoju sreću, zbog čega nikada nisam išla do kraja, a nije ni bilo potrebe. Jer u takvom odnosu sam uvijek bila i ostala prva, smatra Milenković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:55