TEŠKI TRENUCI

Foo Fightersi otkazali nastupe, fanovi puni podrške: ‘Uzmite si vremena koliko je potrebno, čekat ćemo vas‘

‘S velikom tugom potvrđujemo otkazivanje svih nadolazećih nastupa zbog gubitka našeg brata Taylora Hawkinsa‘ - poručio je bend

Foo Fighters i oproštaj od Taylora Hawkinsa

 AFP

Slavni američki rock bend Foo Fighters odlučili su otkazati svoje nadolazeće nastupe nakon šokantne smrti njihova dugogodišnjeg bubnjara Taylora Hawkinsa, kako bi si uzeli vremena za tugovanje. Slavni je glazbenik iznenada preminuo 25. ožujka, a svoju su odluku o odgodi koncerata članovi benda objavili na svom službenom Instagram profilu.

image

Franz Stahl, Nate Mendel, Pat Smear, Taylor Hawkins, Dave Grohl i Chris Shiflett

Valerie Macon/AFP

"S velikom tugom Foo Fighters potvrđuju otkazivanje svih nadolazećih nastupa u sklopu turneje u svjetlu zapanjujućeg gubitka našeg brata Taylora Hawkinsa. Žao nam je zbog toga i dijelimo razočaranje što nećemo moći vidjeti jedni druge kao što smo planirali. Umjesto toga, hajdemo uzeti vremena za tugovanje, da zacijelimo, da prigrlimo blizu svoje voljene i da cijenimo svu glazbu i uspomene koje smo zajednički stvorili", napisali su u zajedničkoj izjavi.

Obožavatelji su na post vrlo brzo reagirali i u komentarima podržali bend. "Uzmite koliko god vam je vremena potrebno trenutno. Svi smo voljeli Taylora", "Želim vam svu ljubav i iscjeljenje u ovim nezamislivo teškim vremenima", "Čekat ćemo vas", samo su neki od komentara podrške.

image

Taylor Hawkins

Javier Torres/AFP

Inače, 50-godišnji Taylor Hawkins pronađen je mrtav prošlog tjedna u luksuznom hotelu u Kolumbiji. Službeni uzrok smrti još uvijek nije potvrđen, ali istražitelji su otkrili kako je bubnjar u svom organizmu imao tragove deset različitih vrsta droge u trenutku smrti. Zdravstvena je organizacija objavila izjavu u kojoj je potvrđeno kako je glazbena zvijezda pozvala hitnu pomoć zbog "jake boli u prsima" što je na koncu dovelo do smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:18