ODLIČNO RASPOLOŽENI

FOTO: ANGELINA POVELA DJECU NA PREMIJERU, SVI SU GLEDALI KAKO SU NARASLI Shiloh i Knox su kopije tate Brada, a Vivienne je postala malena dama

 
 Profimedia, AFP, VALERIE MACON

Angelina Jolie (44) je ponovno gospodarica zla u drugom nastavku Disneyevog hita o zloj vještici Maleficent, svojevrsnom igranom remakeu bajke o Trnoružici. Na sinoćnju holivudsku premijeru došla je sa svoje petero djece od kojih se nije odvajala.

Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) i 11-godišnji blizanci Knox i Vivienne, koje ima sa bivšim suprugom Bradom Pittom, bili su odlično raspoloženi. Dok su Shiloh i Knox kopije oca, Vivienne je sve sličnija Angelinoj pokojnoj majci. Neki su komentirali da je prava malena dama.

US actress Angelina Jolie (C) and children (fromL) Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt, and Knox Leon Jolie-Pitt arrive for the world premiere of Disney's
Profimedia, AFP, VALERIE MACON

Među uzvanicima nije bio glumičin najstariji sin Maddox (18), koji je nedavno počeo studirati na sveučilištu u Južnoj Koreji.

Iako su Brad i Angelina bili jedan od najpoznatijih glumačkih parova i njihov odnos je stalno bio pod svjetlima reflektora, djecu su uspjeli držati podalje od svega.

Čak i nakon prilično mučnog razvoda, za koji je Brad kasnije preuzeo odgovornost zbog svoje ovisnosti o alkoholu, odgoj im je uvijek bio na prvom mjestu. Par trenutno dijeli skrbništvo.

Prjatelji bliski Angelini kažu da ih je obiteljska drama čak i zbližila. "Uvijek su bili bliski, ali ih je ovo još više ujedinilo. Jako su brižni jedni prema drugima i iako se ponekad posvađaju kao sva braća, iznimno se vole".

US actress Angelina Jolie (C) and children (fromL) Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt, and Knox Leon Jolie-Pitt arrive for the world premiere of Disney's
Profimedia, AFP, VALERIE MACON

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:00