SAMO UŽIVANCIJA

FOTO: BOGATAŠICE NA KRSTARENJU Sestre Ecclestone uživaju ploveći Jadranom, a Tamara nije mogla odoljeti da ne objavi predivne fotografije s ljetovanja

 
 Instagram

Petra i Tamara, kćeri Bernieja i Slavice Ecclestone, početkom lipnja, nakon što su popustile mjere zbog pandemije koronavirusa, stigle su na odmor u Hrvatsku.

Ovih je dana Tamara na Instagramu objavila fotografiju s odmora u Hrvatskoj o kojem pišu brojni svjetski mediji. Sestre uživaju na luksuznoj višemetarskoj jahti koja nosi ime Petra, po mlađoj kćeri vlasnika Formule 1.

I dok Petra je zaključala svoj Instagram profil i s drugima ne dijeli fotografije iz privatnog života, Tamara je ovih dana sa svima podijelila fotografiju na kojoj pozira u društvu kćeri dok obilaze našu obalu luksuznom jahtom.

- Toliko puno ljubavi, napisala je Tamara kratko uz fotografiju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

So much love

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Sestre su sa svojim obiteljima do sada posjetile Dubrovnik i Trogir gdje su uživale u razgledavanju znamenitosti i uživajući u odmoru. S njima su na odmor došli i njihovi partneri, Sam Palmer, Petrin zaručnik, te Jay Rutland, Tamarin muž, kao i njihova djeca.

Petra je u ožujku rodila kćer, a sretne je vijesti dugo skrivala, dok ih nije objavio njezin zaručnik Sam Palmer. Petra iz braka s bivšim suprugom, 37-godišnjim poduzetnikom Jamesom Stuntom ima troje djece, kćer Laviniju i sinove Jamesa i Andrewa. Tamara, pak, ima šestogodišnju kćer Sophiju.

Petra s obitelji više od dvije godine živi u Los Angelesu, a Tamara u Londonu. No, svake godine u ljetnim mjesecima posjećuju i dolaze na odmor u Hrvatsku pa tako našu obalu nisu zaobišle ni ove, "pandemijske" godine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Grateful

Objavu dijeli Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:23