EMOTIVNA SCENA

FOTO: BROOKLYN BECKHAM I NJEGOVA DJEVOJKA U SUZAMA NAKON SVAĐE Urlali su jedno na drugo u autu, šuška se da su prekinuli

 
 Profimedia, Mega Agency

Brooklyn Beckham i njegova djevojka Hana Cross posvađali su se u automobilu. Premda su vjerojatno mislili da su bili skriveni od svijeta i pogleda, procurile su fotografije koje su snimili paparazzi.

Naravno, šuška se da su prekinuli, no službene potvrde još nema.

Tračevi su krenuli nakon što su objavljene footgrafije na kojima su oboje u suzama i izlaze iz njegovog automobila parkiranog pred restoranom u Los Angelesu. Brooklyn je skrivao lice rukama, mahao i objašnjavao dok je Hana nervozno grizla usnu i slušala što ima za reći.

*PREMIUM EXCLUSIVE NO WEB UNTIL 1100AM BST 22ND APRIL* Brooklyn Beckham and Hanna Cross have a heated argument in his car.
20 Apr 2019, Image: 427324810, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Slike svađe procurile su samo dan nakon što su snimljeni kako se svađaju na cesti na Beverly Hillsu. Prošli su vikend zajedno bili na Coachelli i činilo se da je sve savršeno u redu.

21-godišnja manekenka navodno je prošli mjesec prigovorila dečku da previše pije i da tada postaje nedokaziv.

FOTOGALERIJA: Svađa Brooklyna i Hane

Vezu su službeno potvrdili u prosincu prošle godine, a Brooklynova majka Victoria Beckham navodno je prihvatila Hanu što dokazuju i brojne fotografije sa zajedničkih obiteljskih druženja u koje su je odmah uključili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:06