NEODOLJIVA I SEKSI

FOTO: CRVENO ILI CRNO - DVA RIHANNINA IZDANJA KOJA OSTAVLJAJU BEZ DAHA Pjevačica reklamira vlastito donje rublje i sama je sebi najbolji model

 
 Profimedia, Planet

Rihanna itekako zna privući pažnju. U nedjelju je na svom profilu na Instagramu objavila dvije vruće fotografije u donjem rublju, i to ne bilo kakvom, već onom koje je sama dizajnirala za novu kolekciju vlastitog brenda Savage X Fenty.

Na jednoj fotografiji pozira u crnom čipkastom korzetu s halterima, a na drugoj u crvenom čipkastom bodyju i oba modela lijepo su istaknuli njezin pozamašni dekolte.

Pjevačica je zasigurno najbolji model za vlastito donje rublje, no pogledate li službeni profil njezinog brenda na Instagramu, primijetit ćete da seksi komadi nisu rezervirani samo za one manekenske građe. Modele reklamiraju djevojke raznih tjelesnih proporcija, ‘stvarne žene’, a obožavateljice su oduševljene.

Kolekcijom donjeg rublja želi naglasiti ljepotu različitosti i pozitivan stav prema tijelu.

6-5-2018

Rihanna in new advert for her soon-to-be released lingerie line
Profimedia, Planet

Rihanna je ranije dizajnirala za Emporio Armani i Pumu, a trag u modnoj industriji već je ostavila vlastitim brendom kozmetike i proizvoda za ljepotu Fenty Beauty. Kolekcija je doslovce razgrabljena, posebno stoga što je pjevačica mislila na svaki tip i nijansu kože.

7-5-2018

Rihanna models a corset in a new advert for her upcoming lingerie line
Profimedia, Planet

Pjevačica je u prosincu 2016. osvojila saudijskog milijardera, suvlasnika obiteljske tvrtke Abdul Latif Jameel Domestic koja je glavni zastupnik za Toyotu u Saudijskoj Arabiji, Hassana Jameela i odonda su u vezi. Javnost je, međutim, iznenadila njezina izjava za novo izdanje Voguea o prijateljstvu s reperom Drakeom. On je prije dvije godine predstavljajući je na pozornici rekao da mu je ‘najbolja prijateljica na svijetu’ i da mu je oduvijek ‘tiha patnja’. Pjevačica je sad otkrila da joj je to bio jedan od neugodnijih trenutaka uopće te da više čak nisu u kontaktu premda među njima nije bilo svađe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:14