'NO TIME TO DIE'

FOTO: DANIEL CRAIG POKAZAO ZAŠTO JE BAŠ ON IDEALAN JAMES BOND Pozirao bez majice pa otvorio dušu: 'Bio sam tjeskoban, ali šutio sam, iz poštovanja'

 
Daniel Craig
 GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Daniel Craig (52) dao je svoj posljedni intervju kao James Bond britanskom časopisu GQ, za koji je, na veliku radost brojnih obožavateljica, snimio i "vrući" editorijal pozirajući bez majice.

Zgodni britanski glumac peti put odigrao je ulogu najpoznatijeg tajnog agenta u filmu "No Time To Die", čija premijera je zbog globalne epidemije koronavirusa odgođena tek za studeni ove godine.

- Poslije 'Spectrea' (iz 2015.) zakleo sam se kako više neću snimati filmove o Bondu... Pitao sam se vrijedi li opet prolaziti kroz sve to... Iskreno, ni fizički se nisam osjećao baš najbolje - rekao je Craig.

A s obzirom da čak ni on, koji u franšizi igra glavnu ulogu, prethodno nije dobivao scenarij na uvid, bilo mu je, kaže, iznimno teško pripremiti se za jedan od najiščekivanijih projekata moderne kinematografije.

- Bio sam tjeskoban i zabrinut zbog svega, velik je to pritisak... Šutio sam svih ovih godina, iz nekog poštovanja, ali danas mi je žao što o svemu nisam progovorio kad sam trebao - iskreno kaže Daniel, a prenosi Daily Mail.

U intervjuu za GQ osvrnuo se i na svoj privatan život - glumac je od 2011. u braku s kolegicom Rachel Weisz (50) s kojom ima jednoipolgodišnju kćer, a u iskrenom razgovoru otkrio je i kako ne isključuje mogućnost za drugim djetetom.

- Ima toliko lijepih stvari kojima se treba posvetiti u životu - zaključio je Daniel Craig.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:20