'MINIMATA'

FOTO: DEBELI I BRADATI JOHNNY DEPP SNIMA U BEOGRADU Poznati se glumac za ulogu toliko promijenio da ga teško prepoznaju i najveći obožavatelji

 
 Instagram

Poznati glumac Johnny Depp (55) trenutno se nalazi u Beogradu gdje snima novi film 'Minamata' u kojem igra glavnu ulogu, fotoreportera Williama Eugenea Smitha.

Za potrebe uloge Johhny je toliko promijenio izgled - udebljao se i pustio bradu - da bi ga teško prepoznali i najzagriženiji obožavatelji pa bi tako maskiran mogao mirno šetati glavnim gradom Srbije.

Kažemo 'mogao bi', kad bi mu za to preostalo vremena nakon napornog radnog dana jer, kako javljaju srpski mediji, Depp snima i po 15 sati dnevno.

Johnny je poput prave zvijezde odsjeo u luksuznom hotelu u kojem noćenje košta više tisuća eura, a uokolo ga stalno prate osobni asistenti. No, to je sav luksuz koji će dobiti od ovoga snimanja jer poznati glumac za nastup u ovom filmu, navodno, neće dobiti honorar.

Kako i inače jako cijeni svoju privatnost, Depp je izričito tražio da ga se čuva od obožavatelja i fotoreportera, a tražio je samo da se susretne s redateljem Emirom Kusturicom (64). No, s obzirom da obojica imaju prenatrpane rasporede, kratki susret možda će se organizirati na setu u pauzi snimanja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

On the set of the movie I am producing called Minamata starring Johnny Depp in some serious makeup playing famous 70’s photographer W. Eugene Smith and telling the story of his heroic effort to stop the mercury poisoning from a factory in a small town in Japan called Minamata. I feel it’s a powerful story to tell in relation to today’s world and the many challenges we have with the environment- and one mans journey to make a difference. . . #johnnydepp #johnchristopherdepp #ibelievehim #wearewithyoujohnnydepp #youcantkeepagoodmandown #johnnydeppismyhero #yvmalouforJohnnyDepp #hollywoodvampires #musician #actor #loveandrespect #imstickingwithyouthrougheverything #depphead #deppheads #deppheadsforever #browneyes#johnnydeppfans #minamata

Objavu dijeli (@depp_in_my_head)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:05