GODINA I POL VEZE

FOTO: DICAPRIO KONAČNO PRONAŠAO LJUBAV SVOG ŽIVOTA? Fotkali su se u Cannesu kao klinci, ona se smijala i pozirala bosonoga

 
Leonardo Dicaprio i Camila Morrone
 Profimedia, Mega Agency

Premda su već godinu i pol dana zajedno, glumac Leonardo DiCaprio (44) i Camila Morrone (21) uspjeli su intimne i privatne trenutke zadržati daleko od očiju javnosti. Njihovi zajednički izlasci doista su rijetkost pa stoga ne čudi da su paparazzi bili oduševljeni kad su ih uhvatili u Cannesu u trenutku bliskosti.

DiCaprio je svoju djevojku fotografirao dok su ručali u slavnom hotelu Cap-Eden-Roc. Dok je on kadrirao s mobitelom, ona je pozirala poput balerine u bijeloj haljini s crnim točkicama bosih nogu. Glumac je po običaju bio ‘zamaskiran’ u majici s kapuljačom, šilterici i sunčanim naočalama.

Morrone u Cannesu promovira film ‘Mickey And The Bear’ u kojem glumi.

FOTOGALERIJA: Leonardo i Camilla u Cannesu

DiCaprio i Morrone u vezi su od prosinca 2017. Prošle su godine kružile glasine da se glumac uz nju konačno odlučio skrasiti, no par ništa nije potvrdio.

Oscarom nagrađeni glumac također se ove godine, nakon četiri godine izbivanja, vraća na velika platna u filmu Quentina Tarantina, ‘Once Upon a Time in Hollywood’. Igra glavnu ulogu uz Brada Pitta, a premijera se očekuje u srpnju ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:18