BEZBRIŽNO DJETINJSTVO

FOTO: DOSAD NEVIĐENE FOTOGRAFIJE MEGHAN MARKLE Ujak iskopao slike iz djetinjstva vojvotkinje, evo kako je izgledala sa sedam i 17 godina

 
 Profimedia, Backgrid UK

Ujak Meghan Markle Joseph Johnson, odnosno polubrat njezine majke Dorije Ragland, ustupio je britanskim medijima fotografije iz obiteljskog albuma nastale u periodu kad je Meghan krenula u školu do tinejdžerskog doba.

Od srpnja 1988., neposredno prije Meghaninog sedmog rođendana, kad je uživala s kanticom na plaži u Santa Monici, do kasnog tinejdžerskog doba kad je češće pozirala s prijateljicama, fotografije pokazuju kako je imala bezbrižno djetinjstvo, okružena obitelji.

Kao malu često ju je čuvala baka Jeanette Johnson. Slike su nastale i na rođendanima Josephove djece, djece njegove sestre Saundre, a Joseph je o Meghan rekao:

- Jako je voljela Donovana (sestrin sin). Bio je puno mlađi od nje i baš joj se sviđala činjenica što je on beba. Ponašala se poput mame prema njemu ili kao da je živa lutka. A moji sinovi su otprilike njezino godište pa su kao tinejdžeri zajedno izlazili i tulumarili.

FOTOGALERIJA: Djetinjstvo i odrastanje Meghan Markle

Meghan je od kalifornijske curice odrasla u glumicu koja se ipak odrekla karijere kad je odlučila postati član britanske kraljevske obitelji i udati se za princa Harryja.

Meghan i Harry uskoro će po prvi put postati roditelji. Međutim, odlučili su da za razliku od Kate i Williama neće odmah predstavljati bebu javnosti. Prema željama vojvode i vojvotkinje porod će proći bez pompe i objavljivanja, a javnost će izvijestiti tek nakon što proslave u najužem krugu obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 00:36