ZALJUBLJENI

FOTO: EROS RAMAZZOTTI NE SKIDA RUKE SA SVOJE 24 GODINE MLAĐE SUPRUGE Opušteni par prepustio se strastima na obiteljskom odmoru

 
 Profimedia, Look Press Agency

Talijanska pop zvijezda Eros Ramazzotti (54) opustila se na obiteljskom odmoru na grčkom otoku Mykonosu. Premda je već godinama u braku s mladom talijanskom manekenkom i glumicom, nije skidao ruke sa svoje atraktivne žene.

Marica Pellegrinelli, 30-godišnja majka dvoje djece, privlačila je poglede u crveno bijelom kupaćem kostimu koji je istaknuo njezinu savršenu stražnjicu.

Posve opušteni par prepustio se nakratko na plaži strastima, no većinu vremena proveli su u druženju sa svojom djecom, kćerkom Raffaelom Marijom (7) i sinom Gabriom Tullijem (3). Marica i Raffaela okupale su se u identičnim bikinijima.

FOTOGALERIJA: Vrući odmor obitelji Ramazzotti

Eros je od 1998. do 2002. bio u braku sa švicarskom manekenkom Michelle Hunziker s kojom ima kćer Auroru Sophie (22). S Maricom je u braku od 2014.

Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se ljube i napisao: ‘U ovom tužnom ljetu obogaćujete mi dušu. Volim te sve više i više.’

In questa triste estate mi sollevi l’anima. Ti amo sempre di più

A post shared by Eros Ramazzotti (@ramazzotti_eros) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 04:26