BRAZILSKA LJEPOTICA

FOTO: EVO ZAŠTO JE JOŠ UVIJEK JEDNA OD NAJPLAĆENIJIH MANEKENKI Prekrasna Adriana Lima uživa bez djece, cvjetni uzorak je apsolutni pogodak

 
 Profimedia, Backgrid USA

Premda je navodno u vezi s turskim biznismenom Emirom Yumarom, jedna od najpoznatijih Victorijinih anđelica Adriana Lima uživala je u ženskom društvu u ponedjeljak u Miamiju.

38-godišnja ljepotica brazilskog porijekla i dalje ima besprijekornu figuru kojom dokazuje zašto je već desetljećima jedna od najplaćenijih manekenki na svijetu. U minijaturnom bikiniju cvjetnog uzorka pokazala je ravan trbuh i obline dok se od sunca sakrila mačkastima sunčanim naočalama.

Osim što je bila zauzeta brbljanjem na telefon, sunčala se, kupala, smijala s prijateljicom…

Adriana Lima je najdugovječnija Victorijina anđelica svih vremena, a brend je predstavljala od 1999. do 2018. Prije dvije godine proglasili su je najvrijednijom anđelicom.

FOTOGALERIJA: Adriana Lima u Miamiju na plaži

Manekenku su ranije ovaj mjesec snimili na odmoru s Emirom, a početkom ove godine prekinula je s dečkom, turskim spisateljem Metinom Harom, nakon godinu i pol veze, piše Daily Mail.

Lima se u svibnju 2014. nakon pet godina braka razvela od srpskog košarkaša Marka Jarića. Razvod je finaliziran u ožujku 2016. Imaju dvije kćeri, Valentinu (7) i Siennu (10). Ljepotica je prije Jarića bila zaručena za slavnog glazbenika Lennyja Kravitza, a prije njega povezivali su je s Justinom Bieberom, no ona je te tračeve demantirala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:09