SUSRET LJEPOTICA

FOTO: FANOVI U SPLITU ČEKALI U REDU DA VIDE 'NAJPOZNATIJU STRAŽNJICU NA SVIJETU' Jen se sa svima fotkala, a onda se pojavila Žanamari i zasjenila je!

 
 Jakov Prkić / Cropix

Influencerica Jennifer Leigh, poznatija pod imenom Jen Selter, ovih je dana stigla u Hrvatsku. Najavila je to sama na svom profilu na Instagramu rekavši da isprobava bikinije za Hrvatsku. To je, dakako, izazvalo val oduševljenja među njezinim obožavateljima.

Jen Selter na Instagramu ima više od 12,3 milijuna obožavatelja. Nije ni čudo ako znamo da se radi o djevojci koja se proslavila tzv. belfiejima, fotografijama na kojima je glavna zvijezda njena stražnjica. No, Selter nije stala samo na tome. Osim stražnjice u prvi plan najčešće stavlja trbušnjake promovirajući tako svakodnevno vježbanje i fitness.

U Hrvatsku je stigla prije četiri dana i odmah je objavila fotografiju u minici i hrvatskom dresu, a uz to je napisala: ‘Konačno sam stigla u Hrvatsku! S kim igramo večeras? Jako sam uzbuđena što ću vas upoznati, hvala svima na toplim porukama!’

Hrvatski su je obožavatelji jedva dočekali, a druženje u stvarnom svijetu organizirano je u Polleosport trgovini u sklopu trgovačkog centra City Center One u Splitu.

Pogledajte kako je izgledalo druženje s Jen:

Vlasnica jedne od najpopularnijih stražnjica na svijetu pozirala je strpljivo s obožavateljima, a oni su pak u redu čekali da je upoznaju. Lijepa Jen istaknula je svoje atribute u srebrnim tajicama i uskom topiću. Doduše, stražnjica joj nije toliko došla do izražaja jer je oko struka vezala jaknicu.

U moru obožavatelja s Jen se poželjela fotografirati i Žanamari Perčić koja je također došla u tajicama. No, Žanamari je snažnijom šminkom i čipkastim topom uspjela zasjeniti utjecajnu Selter.

Jen je u ponedjeljak objavila fotografiju s Hvara uz koju je napisala: ‘Aposlutno uživam u Hrvatskoj i ovim nestvarnim zalascima sunca!’

Prije utakmice naše reprezentacije s Rusijom ova američka zvijezda dala je podršku Vatrenima poziravši u Modrićevu dresu. Fanovi se nadaju da će danas također biti na strani Hrvatske, a i da će je možda sresti negdje u Splitu kako gleda utakmicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 17:46