MARION COTILLARD U NOVOM RUHU

FOTO: FRANCUSKU GLUMICU IZVRIJEĐALI ZBOG IZGLEDA USANA 'Kakav horor! Neprepoznatljiva si! Nisam znala da si tako površna osoba...'

 Instagram

Francuska glumica Marion Cotillard objavila je na Instagramu tri fotografije na kojima je gotovo neprepoznatljiva. Premda nema puno šminke niti je u pitanju neka maska, usnice su joj toliko veće od uobičajenog da su se mnogi obožavatelji zabrinuli, a neki su je automatski napali da je povećala usne i da sad izgleda grozno.

‘Biti… ili ne biti… Rock’n’roll’, napisala je glumica uz objavu.

Nije trebalo dugo da obožavatelji primijete sličnost s Angelinom Jolie. Koliko god se njih dvije u stvarnosti razlikuju, ipak su obje tamnokose sa svjetlim očima i puti, pa je Marionina iznenadna transformacija potaknula negativne komentare u kojima je gotovo vrijeđaju.

‘Kakav horor! Neprepoznatljiva si’, ‘Ajme, reci da je to Photoshop’, ‘Izgleda užasno’, ‘Katastrofa s usnama’, ‘Bila si prekrasna prije Botoxa. Nisam znala da si tako površna osoba. Upravo si se učlanila u Kardashian klub’, ‘Što si to zaboga napravila sa sobom’, samo su neki od komentara.

...Rock'n'roll #rocknrolllefilm @guillaumecanetofficiel

A post shared by @marioncotillard on

Međutim, zahvaljujući jednom od hashtaga koji je stavila, #rocknrolllefilm, mnogi su prepoznali da se radi samo o filmu.

Cotillard je s francuskim glumcem Guillaumeom Canetom, koji joj je partner i u stvarnom životu, snimila film ‘Rock’n Roll’ koji je premijerno počeo igrati u veljači. Iako to sama nije potvrdila, pretpostavlja se da je riječ samo o protezi koju je trebala nositi za potrebe filma i što je za posljedicu imalo napućenije usne.

...or not to be...

A post shared by @marioncotillard on

Ovo je već drugi put u pola godine da se francuska glumica našla u kontekstu s Angelinom. Naime, nakon što je Jolie predala papire za razvod od Brada Pitta prošle jeseni, proširio se trač da je za sve kriva Cotillard koja je upravo završila snimanje filma ‘Allied’ u kojem je imala glavnu ulogu uz Pitta.

Optuživali su je da imala aferu s Bradom, no ona je žestoko odbacila te tračeve, pogotovo jer je već bila u drugom stanju. ‘Nisam navikla komentirati ovakve stvari niti ih uzimati za ozbiljno, ali kako ova situacija utječe na ljude koje volim, moram progovoriti o tome.’ Optužbe je nazvala izmišljenima i objavila da čeka drugo dijete s Canetom s kojim je u vezi već deset godina.

To be...

A post shared by @marioncotillard on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:09