MAKE-UP FREE!

FOTO: GWYNETH PALTROW ORGANIZIRALA TULUM KAKAV SE NE PAMTI U LOS ANGELESU Jedino pravilo je da nitko ne smije imati ni trunke šminke

 
 Instagram

Gwyneth Paltrow organizirala je ekskluzivnu zabavu na Beverly Hillsu i u toj vijesti ne bi bilo ništa neobično da sve uzvanice nisu zamoljene da dođu u potpunosti čistog lica bez trunke šminke, piše Daily Mail.

47-godišnja glumica pozvala je brojne kolegice i prijateljice poput Kate Hudson (40), Demi Moore (57), Rachel Zoe (48) i Alexandre Grant (47) inače poznatije kao djevojke Keanua Reevesa.

Povod druženju bilo je predstavljanje novih proizvoda za njegu kože iz kolekcije Goop Glow Skin.

Gwynethina prijateljica Kelly Sawyer priznala je da isprva nije bila oduševljena idejom da se pojavi bez imalo šminke, no neki druge uzvanice, poput Demi Moore koja je došla s kćeri Rumer Willis (31) kazale su kako je ovo bila jedinstvena prilika da se napokon malo opuste i zaborave na teški make-up.

Da je zabava bila pun pogodak, moglo se iščitati iz komentara uzvanica na društvenim mrežama iduće jutro koje su sve odreda pohvalile sam događaj i Gwyneth kao domaćicu.

Ovaj nesvakidašnji potez priskrbio je novom proizvodu Gwynethina brenda Goop priličan publicitet, a poznata je glumica već i ranije pokazala da itekako ima nos za marketing.

Naime, prije nekog je vremena na svojem lifestyle portalu predstavila mirisnu svijeću na kojoj piše 'Ovo miriši kao moja vagina' o čemu su se raspisali svi svjetski mediji i tako brandu Goop osigurali silnu, a posve besplatnu reklamu.

Dakako, da sama svijeća ne miriši kao vagina, niti bilo koji drugi organ, već je riječ o mirisnoj kombinaciji geranija, bergamota, cedra, ruže i ambrete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:47