SAMOUVJERENA UMA

FOTO: HOLIVUDSKA GLUMICA DOBRO SE ZABAVILA S PAPARAZZIMA NA CESTI Ljepotica prošetala bez šminke, htjeli su joj 'smjestiti', no nije im uspjelo

 
 Profimedia, Face To Face A

Jedna od najatraktivnijih i najzanimljivijih holivudskih glumica Uma Thurman dobro se nasmijala i zabavila s paparazzima koji su je ulovili nakon što je izašla iz Barneysa u New Yorku bez trunke šminke.

Glumicu ni na sekundu nije uzrujalo što je propustila staviti šminku, fotoreporterima se osmjehivala, pozirala, a fotografirala je i ona njih mobitelom. Pokazala je da joj šminka nije ni potrebna jer osim malo crvenila ten joj je još uvijek savršen.

Cijeli je dojam dodatno podignuo njezin osjećaj za stil i ležerna kombinacija tajica i sakoa u sivim tonovima s klasičnom smeđom torbom.

Pogledajte lijepu glumicu u galeriji:

Premda nije potvrdila vijest, Thurman navodno izlazi s Joshom Lucasom s kojim glumi u predstavi na Broadwayu ‘The Parisian Woman’.

Uma je bila u braku s Garyjem Oldmanom, a potom s Ethanom Hawkeom s kojim ima dvoje djece - Mayu (19) i Levona (16). Iz braka s francuskim poduzetnikom Arpadom Bussonom ima kćer Lunu (6).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:37