'BILO JEDNOM U...'

FOTO: HOLIVUDSKE ZAVODNIKE ZASJENILE ŽENE - ZANOSNE PLAVUŠA I BRINETA Jedna pokazala duboki dekolte, druga gola leđa: 'Zbilja je 'upecao' komada!'

 
Quentin Tarantino i Daniella Pick; Leonardo DiCaprio, Margot Robbie i Brad Pitt
 REUTERS

Holivudska elita u utorak navečer okupirala je londonski Leicester trg, gdje se održala premijera filma "Bilo jednom u Hollywoodu" ("Once Upon a Time In Hollywood") američkog redatelja Quentina Tarantina (56).

Glavni glumci Margot Robbie (29), Leonardo DiCaprio (44) i Brad Pitt (55) bili su ultimativne zvijezde na crvenom tepihu, a najviše zanimanja fotografa privukla je prekrasna Australka Robbie, koja u filmu igra Sharon Tate, glumicu koju je 1969. godine brutalno ubio zloglasni Charles Manson.

Margot je na londonskoj premijeri nosila jednostavnu zagasito-narančastu haljinu duboka dekoltea koja joj je stajala kao salivena.

I Tarantinova supruga, izraelska pjevačica i glumica Daniella Pick (35), koja se za redatelja udala krajem prošle godine, bila je velika atrakcija među okupljenima - atraktivna brineta blistala je u crvenoj haljini otvorenih leđa.

- Zbilja je 'upecao' komada! - komentirali su fanovi Quentinovu mlađahnu suprugu.

Inače, film "Bilo jednom u Hollywoodu" prikazuje se točno 50 godina poslije ubojstva trudne Sharon Tate, zbog čega je svojedobno protestirala i žrtvina sestra Debra Tate.

- Radi se o čistom iskorištavanju zločina - slaviti ubojice i najmračniji dio društva kao seksi ili nešto prihvatljivo ovjekovječuje ono sve najgore u čovječanstvu - izjavila je nedavno Debra, no mišljenje je donekle promijenila nakon što je detaljno pročitala scenarij.

- Tad sam shvatila da se sve u filmu zapravo bazira na likovima koje tumače DiCaprio i Pitt... Iskreno, voljela bih da Quentin napravi priču o Sharon i voljela bih da je glumi upravo Margot... - rekla je Debra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:30