LJETNI ODMOR

FOTO: IRINA SHAYK IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD Manekenka nakon razlaza s Cooperom uživa s mamom i kćerkom na Ibizi, nije mogla proći neopaženo

 
 Profimedia, Backgrid UK

Nakon razlaza s glumcem Bradleyjem Cooperom u lipnju, s kojim je bila u vezi četiri godine, manekenka Irina Shayk se prvo posvetila poslu, a potom obiteljskom odmoru. S mamom Olgom Shaykhlislamovom i kćerkom Leom De Seine Shayk Cooper (2) uživala je u utorak na luksuznoj jahti na Ibizi.

33-godišnja ruska ljepotica izgledala je fantastično u kričavo zelenom bikiniju i mrežastoj haljini dok je na plaži uživala s kćeri. Ona se apsolutno vratila u manekensku formu što je pokazala u čvrstom kostimu.

I bez šminke s glomaznim šeširom i sunčanim naočalama izgledala je poput dive.

FOTOGALERIJA: Irina s mamom i kćerkom na Ibizi

Irina i Bradley navodno su ostali u prijateljskim odnosima i dogovorili su se da će zajednički brinuti o kćeri. Nedavno je Cooper viđen kako dovodi Leu u Irinin stan u New Yorku. Izvori su za medije rekli da Irina još nije spremna za ponovnu vezu:

- Nije još spremna na novu vezu. Fokusirana je na kćer i provođenje vremena s njom. Htjela bi upoznati nekoga u budućnosti, ali to joj sad nije prioritet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:50