DAN ZA OPUŠTANJE

FOTO: JE LI OVA KUBANSKA BOMBA RAZLOG ŠTO JE SLAVNI DJ OSTAVIO SUPRUGU I DVOJE DJECE? Francuz se opustio uz 27 godina mlađu djevojku

 
 Profimedia, AKM-GSI

Glazbeni producent i DJ David Guetta nije skidao osmijeh s lica dok je provodio dan sa svojom zgodnom djevojkom Jessicom Ledon na plaži u Miamiju.

51-godišnji Guetta pokazao je da je još uvijek u odličnoj formi. Dok se zabavljao sa 24-godišnjom djevojkom i kućnim ljubimcem, privlačio je poglede istesanim trbušnjacima.

Francuski DJ uživa u životu na Floridi gdje je za 9 i pol milijuna dolara kupio luksuzni stan s pogledom na ocean. Dio vremena planira živjeti ondje, a veći dio godine će iznajmljivati taj prostor, piše Daily Mail.

Atraktivna brineta također je privlačila poglede u svjetlo plavom bikiniju kojim je istaknula bujne grudi i savršenu stražnjicu. Kubanka koja živi u Miamiju, glumica je u usponu, a radila je i kao model.

FOTOGALERIJA: David Guetta i Jessica Ledon na plaži

Par se navodno spetljao 2016., no službeno su se u javnosti zajedno pojavili tek iduće godine. Godinu ranije Guetta se razveo od supruge Cathy (50) nakon čak 22 godine braka. Zajedno imaju dvoje djece, 13-godišnjeg Tima Elvisa Erica i 9-godišnju Angie.

Guettu je prošle godine magazin Forbes pozicionirao na treće mjesto DJ-a s najvećom zaradom. Francuz je uprihodio 28 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 22:10