SPREMNI ZA POLJUBAC

FOTO: JE LI OVO DOKAZ DA SU MARION I BRAD IPAK LJUBAVNICI? Kemija koja se vidi na njihovim licima teško da se može odglumiti

 screenshot

Marion Cotillard i Brad Pitt u drami 'Allied' koja u kina stiže krajem studenog igraju ljubavnike.

Trailer filma, koji je objavljen ubrzo nakon što je Bradova uskoro bivša supruga Angelina podnijela zahtjev za rastavu braka, izazvao je brojne reakcije. Mnogi su na temelju viđenog u traileru zaključili da je između Brada i Marion vidljiva kemija, a nove rasprave zasigurno će potaknuti i poster filma koji je objavljen u ponedjeljak.

Brad se dotjeran u odijelu sprema Marion u elegantnoj haljini dati poljubac.

Nakon što je holivudski glumac prozvan da je tijekom snimanja spomenutog filma imao aferu s Marion, o svemu se putem društvenih mreža oglasila i sama glumica.

- Ovo će biti moja prva i jedina reakcija na vijest o rastavi Brada i Angie. Nisam navikla komentirati ovakve stvari niti ih uzimam ozbiljno, no svi ovi navodi po medijima utječu na ljude koje volim pa to moram učiniti. Kao prvo, prije puno godina upoznala sam čovjeka svog života, oca svog sina i bebe koju očekujemo. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelji, jedino što mi u životu treba. Kao prvo onima koji su zaključili da sam devastirana, poručila bih da sam jako dobro. I na kraju, Angelini i Bradu, koje oboje duboko poštujem, želim da u ovim turbulentnim životnim trenucima pronađu mit. S ljubavlju, Marion - poručila je glumica tada.

Marion je osam godina u vezi s Guillaumeom Canetom, a Brad i Angelina odlučili su okončati svoju 12 godina dugu priču.

Paramount

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:53