MEGAN FOX

FOTO: JEDNA OD NAJVEĆIH HOLIVUDSKIH ZAVODNICA NEKAD JE BILA BARABA Odustala je od škole, dobila zabranu ulaska u robnu kuću, a danas uživa...

 
Megan Fox 2007.
 Profimedia, Everett

Premda su je čak i za najpoznatije filmske uloge više kritizirali nego hvalili, prekrasna glumica Megan Denise Fox danas je sasvim zadovoljna svojim životom. Slavi 32. rođendan, iza sebe ima desetak uloga, nebrojeno mnogo naslovnica, osmogodišnji brak koji još uvijek traje, troje djece i nove projekte.

Kao model i glumica počela je raditi već sa 13 godina, no sa 17 je odustala od škole. Kasnije je govorila da formalno obrazovanje jednostavno nije za nju. Sa 15 godina je dobila zabranu ulaska u Walmart zbog krađe šminke. Kasnije je ispričala da boluje od ADHD-a i OKP-a te da u školi nije imala prijateljice jer su je smatrali agresivnom i hiperaktivnom.

Puno je više pažnje privlačila ljepotom nego ulogama. Više su je puta proglašavali jednom od najljepših žena na svijetu, a magazin FHM ju je 2008. smjestio na prvo mjesto liste 100 najseksi žena na svijetu. Kad je snimala svoj najveći hit, 'Transformeri', o njoj se širio glas kao o divi, glumici čiji zahtjevi nisu razmjerni s njezinim dostignućima.

Prije osam godina udala se za glumca Briana Austina Greena s kojim ima tri sina, Noah Shannona (6 i pol), Bodhija Ransoma (4) i Journeyja Rivera (2). Osim toga imaju nekoliko kućnih ljubimaca, mačku i psa, te dvije koze - Lulu i Coco.

Pogledajte kako se Megan Fox mijenjala u posljednjih deset godina:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:35