NAGRADE 'E! PEOPLE'S CHOICE'

FOTO: JENNIFER ANISTON PROGLAŠENA 'IKONOM PUBLIKE', NO SVI SU GLEDALI U KIM KARDASHIAN Pogledajte tko je još zablistao

 
Kim Kardashian, Pink, Zendaya
 Monica Almeida / REUTERS

U nedjelju u hangaru Barker na zračnoj luci u kalifornijskom gradu Santa Monici po 45. su put dodijeljene nagrade E! People's Choice Awards, nagrade koje se nakon online anketa daju najboljim filmovima, televizijskim serijama, glumcima, glumicama, glazbenim albumima, glazbenicima i digitalnim ličnostima u protekloj godini, piše CNN.

Najboljim filmom proglašen je akcijski spektakl "Osvetnici: Završnica", nagradu za najboljeg glumca odnio je Robert Downey Jr., a najboljom glumicom proglašena je Zendaya. S televizijske strane, najboljom emisijom proglašena je Netflixova serija "Čudnije stvari", a kategoriji glazbe najboljom pjesmom 2019. godine proglašena je "Señorita" Shawna Mendesa i Camile Cabello, dok je nagradu za najbolji album kući odnijela Taylor Swift za svoj uradak "Lover". Najvećom zvijezdom društvenih mreža proglašen je David Dobrik.

Što se tiče specijalnih nagrada, Pink je proglašena "Prvakinjom ljudi", Gwen Stefani modnom ikonom, a korejska pjevačica i reperica CL najinspirativnijom azijskom ženom. Televizijska i filmska glumica Jennifer Aniston dobila je nagradu "Ikone ljudi".

"Ovaj grad daje puno nagrada, međutim ova mi je osobito draga. Kao glumci, mi ovo ne radimo za kritičare, kolege glumce ili obitelj. Mi ovo radimo za novac", našalila se Aniston dok je primala nagradu koju joj je uručio kolega Adam Sandler. "Šalim se, mi to radimo zbog vas. Stvarno. Bili ste jako dobri prema meni svih ovih godina i ja vas volim. Kada sam čula da ću dobiti nagradu ikone, pitala sam se jesam li stvarno toliko dugo na sceni. No, ako sam ičime zaslužila da me se zove ikonom, onda je to zato što sam sudjelovala u ikoničkoj seriji s ikoničkim glumcima. 'Prijatelji' su dar moga života i ne bih stajala ovdje da ih nije bilo", rekla je Aniston.

Za američkog glumca Kevina Harta dolazak na dodjelu bilo je prvo pojavljivanje u javnosti nakon teške prometne nesreće koju je doživio u rujnu. Hartu je u nesreći slomljena kralježnica te je od tada do danas bio na rehabilitaciji. Inače, Hart je dobio nagradu za najbolju komičarsku točku godine.

Nagrade ovakvog tipa ne mogu proći bez impresivnog modnog defilea pa smo u fotogaleriji izdvojili najupečatljivije haljine.

Popis svih dobitnika nagrada E! People's Choice Awards pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:18