JENNY FROM THE BLOCK

FOTO: JENNIFER LOPEZ SE RAZODJENULA U JEDNOM OD NAJIZAZOVNIJIH FOTOSESSIONA DOSAD Otkrila kako održava figuru te zašto su joj društvene mreže super

 
Jennifer Lopez
 Mario Anzuoni / REUTERS

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez (49) u prosinačkom je broju časopisa InStyle na fotografijama pokazala svoje planetarno poznate obline, piše časopis People.

Lopez je u novom broju časopisa InStyle otkrila kako je moguće da danas izgleda gotovo pa identično kao i prije 18 godina kada je u kultnoj zelenoj haljini modne kuće Versace s dubokim V-izrezom i bočnim prorezom zapalila crveni tepih uoči dodjele glazbene nagrade Grammy.

"Ne konzumiram kofein, ne pijem alkohol i puno spavam", rekla je Lopez za InStyle. "Brinula sam se o sebi i to se sada vidi."

To naravno ne znači da Lopez ne osjeća posljedice svoje dugogodišnje karijere u industriji zabave. Pjevačica i glumica kaže da je zna boljeti u leđima te da joj se mišići olabave kada previše pleše. "Kada gledam svoj mobitel moram malo škiljiti, ali osim toga ništa. Pamćenje me služi i imam puno energije", dodala je Lopez i rekla da se protiv labavih mišića bori vježbanjem s utezima.

Lopez je u intervjuu za časopis rekla da je oduvijek prihvaćala svoje tijelo. "Moja je obitelj uvijek slavila obline. One su bile dio kulture. Svi su govorili: 'Jennifer ima veliku stražnjicu i to je dobro'", pojasnila je rođena Njujorčanka portorikanskog podrijetla.

Pjevačica i glumica kaže da su društveni mediji puno bolji od tračerskih časopisa koji su je tijekom njezine karijere ponekad pratili u stopu. "Prije je bilo puno gore. Bilo je jednostavno ludo. Sada vam barem mogu pokazati tko sam, makar malo. Prije niste imali izbora nego vjerovati ono što se o vama piše. Puno puta u tim pričama nije bilo nimalo istine. Ponekad je samo trećina bila istinita", pojašnjava.

"Društvene mreže nisu bez svojih problema, no mlađe zvijezde ne znaju kako je nama bilo", rekla je. "Sad zvučim kao svoja mama kad mi govori kako je u školu išla pješke jer nije bilo automobila."

Pjevačica je također rekla da joj je puno lakše biti u vezi s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom nego što je to bilo glumcem i redateljem Benom Affleckom.

Podsjećamo, Affleck i Lopez su počeli vezu krajem ljeta 2002. godine, a prekinuli su u siječnju 2004. godine.

"Jennifer i Ben su stvarno provocirali s tim (spotom za Lopezinu pjesmu "Jenny from the Block"). Ja sam je pokušavala prodati kao kućnu spremačicu (iz filma "Maid in Manhattan"), a oni su se okolo vozili u Bentleyjima", rekla je direktorica Lopezine produkcijske kuće Elaine Goldsmith-Thomas za Entertainment Online.

Lopez pak kaže da im društvene mreže olakšavaju komunikaciju s obožavateljima te da zato nisu meta tabloida. "Ljudi mogu vidjeti da je (Alex Rodriguez) šašavi otac koji voli svoju djecu i slavi svoju djevojku", kaže i dodaje da im je veza kvalitetna jer su oboje puno toga naučili iz prethodnih. "Puno smo radili na sebi. Svatko ima mane, a ja u svom životu želim ljude koji su spremni raditi na svojim manama. To je jako važno. Kada netko kaže da nešto ne valja i da će se to popraviti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:40