VELIKA GUŽVA NA KONCERTU

FOTO: JESTE LI ČULI ZA MARCUSA I MARTINUSA? Hrvatske tinejdžerice poludjele za mladim Norvežanima, napunili su malu dvoranu Doma sportova u Zagrebu

 
 Tomislav Krišto / CROPIX

U maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova koncert su održali Marcus i Martinus, norveški duo koji se nedavno prometnuo u međunarodnu pop senzaciju.

16-godišnja braća blizanci poznati i pod imenom M&M, u svijetu glazbe su od malih nogu, a iza sebe imaju već tri albuma. Pravu slavu su stekli nakon pobjede na norveškom talent showu 'To Dråper Vann'.

Braća Gunnarsen ipak su najprisutnija na društvenim mrežama gdje ih prate milijuni obožavatelja. Primjerice, na Instagramu imaju preko 1,3 milijuna pratitelja, a i na YouTubeu njihovi spotovi imaju milijune pregleda.

Prošle godine objavili su album 'Moments' koji su predstavili i u Zagrebu. Neki od njihovih najpoznatijih singlova su ''Heartbeat', ''I Don’t Wanna Fall in Love'' i ''Light It Up''.

Sudeći prema prizorima iz Doma sportova, na koncert su privukli mnoštvo mladih obožavateljica, koje su uglas pjevale njihove najveće hitove, a u dvorani su viđeni i Saša Lozar, Dalibor Petko te hrvatska teen zvijezda Endi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:36