SLAVNO DRUŠTVO

FOTO: LEGENDARNA OPRAH WINFREY I DRUŠTVO KRSTARE JADRANOM I ODUŠEVLJENO PORUČUJU 'I da želiš, ne možeš napraviti lošu fotografiju u ovom raju!'

 
 Instagram

Slavne osobe koje posjećuju Hrvatsku i Dubrovnik više i nisu neka vijest. No, ovih je dana na Jadranu i najslavnija od svih - Oprah Winfrey.

Poznata voditeljica koju nerijetko nazivaju najmoćnijom ženom televizije, uživa u društvu jednako slavnih prijatelja Giancarla Giamettija, počasnog predsjednika modne kuće Valentino, modne dizajnerice Diane von Furstenberg, 'majke' slavne haljine na preklop te Oprahine bliske prijateljice i voditeljice jutarnje emisije na CBS-u Gayle King.

Veselo društvo uživa na luksuznoj jahti kojom obilazi jadranske otoke, a koliko su ih se dojmile ljepote Hrvatske redovito objavljuju na Instagramu.

Tijekom dana kupaju se u kristalno čistom moru, a večeri su rezervirane za ugodne večere i uživanje u arhitekturi i kulturnim znamenitostima Hrvatske.

Koliko su oduševljeni Liješpom našom, zorno ilustrira i tekst ispod jedne fotografije u kojem Giametti kaže: 'I da želiš, ne možeš napraviti lošu fotografiju u ovom raju!'

Sunday afternoon walk in Croatia ! @oprah @gayleking

Objavu dijeli @ therealdvf

Another blissful Croatian swim !

Objavu dijeli @ therealdvf

An evening in Dubrovnik with a great woman I am proud to call a friend @oprah

Objavu dijeli Privategg (@giancarlogiammetti)

The beauty of Croatia #dubrovnik

Objavu dijeli Privategg (@giancarlogiammetti)

Irresistible Diane @therealdvf

Objavu dijeli Privategg (@giancarlogiammetti)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:02