OAZA SHAQUILLEA O'NEALA

FOTO: LEGENDARNI KOŠARKAŠ IMA NOVU 'KOLIBU' Kuća je puno manja od njegova prvog doma, no pogledajte kakav je to luksuz...

 
 Profimedia, Planet

Magazin Variety objavio je ovaj tjedan ekskluzivne fotografije nove ‘kolibe’, kako su je nazvali, Shaquillea O’Neala. Radilo se istovremeno o igri riječi (O’Nealov nadimak Shaq i riječ ‘shack’ koja označava kolibu, čitaju se identično) i aluziji na veličinu imanja s obzirom da je njegov ‘pravi’ dom na Floridi neusporedivo veći.

Legendarni umirovljeni košarkaš, kojeg smatraju jednim od najboljih NBA igrača svih vremena, potrošio je gotovo dva milijuna dolara (oko 11 milijuna kuna) na kuću od petstotinjak kvadrata s pet spavaćih soba i pet kupaonica.

Radi se o tek obnovljenom zdanju u stilu Tudora u Calabasasu kod Los Angelesa. Kuća je iznutra moderno opremljena, posebno radna soba s ugrađenim velikim ekranima. Uredio je i sobu s filmskim platnom. Izvana pažnju najviše privlači bazen i mini spa.

U galeriji pogledajte kako izgleda Shaquilleova 'koliba':

No, ovo je treća nekretnina koju je kupio. Glavna rezidencija mu je na Floridi, nedaleko od Orlanda, a to je tek zdanje… Različiti izvori navode različite veličine kuće - od 2500 kvadrata do 6500 kvadrata.

Ondje je sve rađeno po narudžbi, a uključuje između ostalog cigar bar s egipatskom tematikom, golemi akvarij ispunjen egzotičnim ribama, ‘Shaq Center’ - zatvoreno košarkaško igralište i dvoranu za fitness, kompleks bazena i privatnu uvalu s kipom Supermana u prirodnoj veličini s nadzornim kamerama umjesto očiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 04:09