GLUMICA OTIŠLA PREDALEKO

FOTO: LJEPOTICA IZ 'X-MENA' SVE VIŠE NALIKUJE ŽENI-MAČKI Nekad popularna glumica šokirala novim fotografijama sa snimanja

 
 Profimedia, Backgrid UK

Lijepa američka glumica koja se proslavila kao negativka u filmu o Jamesu Bondu ‘GoldenEye’, pa ulogama u filmskom serijalu ‘X-Men’ i u TV seriji ‘Reži me’, Famke Janssen, prilično je šokirala novim fotografijama sa snimanja.

Prirodnu ljepoticu, brinetu rođenu u Nizozemskoj fotografi su snimili u utorak u Londonu gdje 54-godišnja Famke snima novi film. Izgledala je posve drugačije nego prije samo nekoliko mjeseci.

Glumica je očito osvježila ten kod nekog estetskog kirurga, no čini se da je u tome pretjerala. Bez ijedne bore na licu razgovarala je s prijateljem, no obrazi i usta su joj se jedva pomicali. Potpuno napuhnutim gornjim dijelom lica podsjetila je na Jocelyn Wildenstein, poznatu i kao ženu-mačku, barem u prvoj fazi dok si nije još skroz uništila lice.

Profimedia, Backgrid UK, Visual movies

Janssen radi punom parom. Još snima seriju ‘Central Park Five’, a u pripremi ima još tri projekta koji su netom dovršeni. Glumica se 2000. razvela od redatelja Kipa Williamsa nakon pet godina braka, a trenutno je solo, pišu američki mediji.

FOTOGALERIJA: Famke Janssen nakon operacije lica

Famke je još kao školarka u rodnoj Nizozemskoj izgradila manekenksu karijeru. U SAD je došla polovicom osamdesetih zahvaljujući manekenskom angažmanu Chanela, no završila je prvo svjetsku književnost na Sveučilištu Columbia, a potom i glumu kod Harolda Guskina nakon čega se u potpunosti posvetila glumi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:34