ZLATO I MRAMOR

FOTO: LUKSUZ U KOJEM UŽIVA J. LO KOŠTA 100 MILIJUNA KUNA Ovaj nevjerojatan stan novo je gnijezdo pjevačice i bejzbolaša u srcu New Yorka

 
 Mario Anzuoni/Reuters (krug) / Profimedia, Grosby Group

Glumica, pjevačica i plesačica Jennifer Lopez odnedavno može uživati u svom novom domu u New Yorku, smještenom u najvišoj stambenoj četvrti Park Avenue, u zgradi sa 96 katova. Za ovaj nevjerojatan stan opremljen svim luksuzima koje možete zamisliti, J. Lo i njezin partner Alex Rodriguez izdvojili su 15,3 milijuna dolara (skoro 100 milijuna kuna).

Stan ima tri spavaće sobe, nekoliko drugih (dnevnih i radnih) te čak četiri kupaonice, a proteže se na otprilike 370 kvadrata.

I zgrada je iznimno opremljena. Ima bazen, teretanu, privatno kino, restoran u kojem kuha chef nagrađen Michelinovim zvjezdicama, vanjski vrt za partyje, salu za poslovne sastanke, centar za rekreaciju, čuvara 24 sata dnevno te osobna dizala koja vode direktno u stan.

Zanosna Lopez s bivšim suprugom, pjevačem Marcom Anthonyjem ima devetogodišnje blizance Maxa i Emmu, a od veljače prošle godine u vezi je s bejzbolašem Alexom Rodriguezom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:41