PRAVE ZVIJEZDE

FOTO: MALE DJEVERUŠE I DJEVERI UKRALI SVU PAŽNJU Na vjenčanju princeze Eugenie, uz princa Georgea i princezu Charlotte, bila i kći Robbieja Williamsa

 
 REUTERS

Uz ovako slatke djeveruše i djevere bilo kojoj mladenki teško je ostati u središtu pažnje, pa bilo to i na njezinom vlastitom vjenčanju.

A princeza Eugenie i njezin novopečeni suprug Jack imali su tijekom netom održanog vjenčanja doista preslatku pratnju.

Naime, među djeverima i djeverušama našli su se i princ George, princeza Charlotte, Savannah Phillips (kći kraljičinog unuka Petera Phillipsa), Theodora Williams (kći Robbieja Williams) i drugi.

Iako još mala, djeca su ozbiljno shvatila povjeren im zadatak te su energičnim mahanjem pozdravljali sve okupljene ispred kapele, a onda pratili mladenku kako se približavala oltaru pridržavajući joj dugi šlep.

Ipak, nisu se propustili ni zabaviti dok je trajala sveta misa, pa je tako Savannah Phillips snimljena kako nasmijava princa Georgea praveći se da svira trubu u trenutku ulaska važnih gostiju u kapelu.

Osim njih, među djeverušama i djeverima bili su i Mia Tindall (kći Zare i Mikea Tindalla), Maud Windsor (Eugenijino kumče) i Louis de Givenchy (sin Oliviera i Zoe De Givenchy).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:02