DVIJE LJEPOTICE

FOTO: 'MOLIM? IMAŠ DIJETE? PA KAD SI USPJELA RODITI?!' Rihanna nije mogla vjerovati vlastitim očima kad su joj pokazali njezinu dvojnicu: 'Ista ja!'

 
 INSTAGRAM, Getty Images

- Skoro mi je ispao mobitel iz ruke! - ovako je planetarno poznata pjevačica Rihanna (31) reagirala kad je na društvenim mrežama ugledala fotografiju djevojčice koja joj nevjerojatno sliči.

A malena Ala'a, ili "mini RiRi", kako su je odmah prozvali obožavatelji slavne glazbenice s Barbadosa, već je počela dobivati primamljive poslovne ponude - naime, preslatka djevojčica, koja povremeno radi kao model za dječju odjeću, "zapela je za oko" i nekadašnjem supermodelu Tyri Banks (45).

- Molim vas, pomozite mi! Pošto-poto moram doći do Rihannine dvojnice! - napisala je Tyra, a mnogi su iz njezinih riječi zaključili kako bivša vladarica svjetskih modnih pista ima velike planove za djevojčicu koja je sve ostavila bez daha.

Oduševljenje nisu krile ni druge zvijezde - glumica Priyanka Chopra (37) samo je kratko napisala: "Wow?!", a nadovezao se i reper Snoop Dogg (47): "Ti imaš dijete?! Pa kad si uspjela roditi?!".

- Mislili smo da je ovo rezultat neke nove aplikacije za obradu fotografija, one koja pomlađuje ljude... Zbilja za ne povjerovati koliko ste iste! - složili su se mnogi.

View this post on Instagram

A post shared by Briaaaa (@iambriakay_) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:33