BEZVREMENA LJEPOTA

FOTO: MONICA BELLUCCI USKORO SLAVI 54. ROĐENDAN Prisjetili smo se kako se lijepa Talijanka mijenjala kroz godine

 
 Profimedia

Jedna od najljepših žena svih vremena svih vremena, Monica Bellucci, za nekoliko dana slavi 54. rođendan.

Lijepa talijanska glumica rođena je 30. rujna 1964. u gradiću Citta di Castello u talijanskoj pokrajini Umbriji. U mladosti je željela biti pravnica pa je upisala fakultet u Perugi, no ubrzo napušta pravo kako bi se u potpunosti posvetila modelingu.

No modne piste poznatih kreatora i naslovnice poznatih modnih magazina, nisu bile dovoljno za lijepu Monicu koja je počela uzimati satove glume i ubrzo se pojavila na filmu.

Jedna od prvih zapaženijih uloga bila je ona vampirske nevjeste koja zavodi Keanua Reevesa u Bram Stokerovom Draculi.

Bellucci je dosad snimila više od 60 filmova među kojima su i pravi klasici poput Malene, trilogije Matrix i Pasije.

U privatnom životu dva puta se udavala. Prvi puta za fotografa Claudia Carlosa Bassa, a drugi puta za kolegu glumca Vincenta Cassela s kojim ima i dvije kćeri, Devu i Léonie. No brak s Casselom nije potrajao, rastali su se 2013., nakon 14 godina braka.

Monica je više puta proglašavana jednom od najljepših žena svijeta, a tu titulu i dalje opravdano nosi čak i u 55. godini života.

O ljepoti je rekla: 'Ljepota je hendikep ako si glup, ali nije ako si inteligentan i znaš je iskoristiti. Osjećam se dobro u svom tijelu, no ne zato što sam lijepa. Poznajem mnoge lijepe ljude i njihovi životi su jednostavno užasni. Jako su nesigurni u sebe. Ja sam sretna jer imam divnu obitelj i osjećam se voljeno.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:18