NIJE PODLEGLA TRENDU MRŠAVOSTI

FOTO: NAUČILA JE KAKO SE NOSITI S OSUDAMA ZBOG IZGLEDA Kći zvijezde 'Baywatcha' uspješan je plus size model

 Instagram

Kći Davida Hasselhoffa, koji je javnosti najpoznatiji kao spasilac Mitch Buchannon iz serije 'Spasilačka služba', uspješan je plus size model, piše Daily Mail.

Hayley Hasselhoff odlučila se pobrinuti da ne živi na očevoj slavi pa će se uskoro u prodaji naći njezina modna linija za punije djevojke.

- Htjela sam plus size djevojkama pružiti mogućnost da nose nešto kvalitetno i skrojeno do savršenstva - otkrila je.

Iako je s obzirom na trend mršavih manekenki samopouzdanje zbog svog izgleda stekla s godinama te se danas u svom tijelu napokon osjeća ugodno, ponekad se prisjeti dana kad je bila nesigurna u sebe.

- I dalje imam dane kad se osjećam loše, ali mislim da je to u redu jer zasigurno nitko nije konstantno zadovoljan sa sobom - zaključila je Hayley.

Dok mnogi smatraju da izraz plus size diskriminira žene koje imaju malo više kilograma, Hayley tvrdi da to ne vidi kao problem.

- Prihvatila sam to jer 'plus size' smatram samo jednim izrazom u modnoj industriji i volim ga. To nije ništa negativno - zaključila je ova 24-godišnja djevojka.

No s druge strane, postoje i oni kojima smatraju da one koje i reklamiraju odjeću za punije osobe smatraju da ni one nisu pravi njihov predstavnik jer svejedno nemaju dovoljno kilograma.

- Uvijek će biti onih koji će kritizirati modnu industriju. Smeta ih kad nema plus size modela, a kad ih ima, nisu im dovoljno plus size - ne uznemirava se Hayley.

U modi je osam godina, a smatra da su plus size brendovi danas važan aspekt mode te da su dizajneri napokon počeli raditi kolekcije i za punije žene.

Iako joj je trenutačno moda prvi izbor, ne bi imala ništa protiv da s ocem surađuje na nekom filmskom projektu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:31