FANOVI ODUŠEVLJENI

FOTO: 'NE ZNAM ŠTO VI RADITE U KARANTENI, ALI JA SAM DOBILA OBLINE' Polusestra Kate Moss pozirala u kupaćem kostimu: 'Volim ovu novu verziju sebe'

 
Lottie Moss
 INSTAGRAM

Lottie Moss, 22-godišnja polusestra svjetski poznate manekenke Kate Moss, karantenske dane provodi na raskošnom obiteljskom imanju u engleskom Cotswoldsu, a njezini pratitelji na društvenim mrežama jedva čekaju da ih ona "počasti" novim, uvijek provokativnim fotografijama.

Društvene mreže već su neko vrijeme prepune urnebesnih memeova na račun svih onih koji su (samo)izolaciju iskoristili za neometano uživanje u slasnoj hrani, a čini se kako ni atraktivna Lottie nije izuzetak.

- Ne znam što svi drugi rade u karanteni, ali ja sam očigledno dobila obline - napisala je gospođica Moss, a kao dokaz toj tvrdnji objavila je i fotografije na kojima pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu. Naravno, dobila je pregršt komplimenata na račun izgleda.

A nekoliko dana prije ovog fotosessiona, model Lottie otkrila je da je život iza zatvorenih vrata zapravo pozitivno utjecao na njezino mentalno zdravlje.

- Iskreno mogu reći da nikad nisam bila sretnija... Posljednjih godina borila sam se s tjeskobom, a sad sam prvi put sebe samu stavila na prvo mjesto. Radila sam na sebi, učim kako iskoristiti najbolje od života i postajem bolja verzija sebe! I volim se u ovom novom izdanju! - napisala je polusestra Kate Moss.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lottie Moss (@lottiemossxo)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:47