U CENTRU POZORNOSTI

FOTO: ODJENULA KUPAĆI KOJI JE 'PUCAO' NA NJOJ Mikro bikiniji apsolutni su hit među slavnima, a ovaj ima posebnu priču i može se unajmiti

 
 PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Alexis Skyy, američka reality zvijezda, izuzetno voli biti u centru pozornost. Tako se fotografirala u uistinu minijaturnom kupaćem kostimu koji je više otkrivao nego sakrivao.

Od glave do pete odjevena u luksuznu marku Chanel pozirala je na plaži te izazvala lavinu komentara, a mnogi su se pitali je li uopće riječ o kupaćem kostimu i što je ustvari to. No, osim što su takvi minijaturni kupaći kostimi već neko vrijeme hit među slavnim damama, ovaj ima uistinu posebnu povijest.

Ovaj je legendarni dvodijelni kupaći kostim prva nosila manekenka Stella Tenant na Chanelovoj reviji 1996. godine, a iz naftalina ga je prije dvije godine ponovno izvukla Kim Kardashian fotografiravši se u njemu za Instagram.

Kim Kardashian (kimkardashian / 05.10.2018): Chanel vintage, lets please be specific
Wiese/face to face / Face to Face / Profimedia

7-6-2020

Celebrity Selfies

Pictured: Alexis Skyy,Image: 528175996, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ovaj vintage Chanel bikini, star 24 godine, koji je kreirao slavni Karl Lagerfeld, a proslavila Kim Kardashian, od prošle godine može se čak i unajmiti.

Naime, njegovu popularnost odlučio je iskoristiti vintage dućan El Cycèr iz Los Angelesa te ga iznajmljivati i to samo na 72 sata.

Naravno na internetu ima i brojnih kopija i jeftinih inačica ovog legendarnog kupaćeg kostima, a Skyy nije otkrila je li unajmila slavni model ili kupila drugi model.

No, ovaj potez nikoga ne čudi jer je riječ o djevojci Roba Kardashiana, brata slavne Kim Kardashian pa čini se da Alexis kopira slavnu starletu.

7-6-2020

Celebrity Selfies

Pictured: Alexis Skyy,Image: 528175991, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:27