DAN ZA TULUMARENJE

FOTO: ON JE BESMRAMAN! Slavna djevojka ga ostavila zbog neprestanog 'šaranja' i partijanja, a samo par dana nakon prekida on nastavio po starom...

 
 Profimedia, Backgrid USA

Glumac i glazbenik Jamie Foxx čini se maksimalno uživa u novostečenoj slobodi nakon prekida šestogodišnje veze s Katie Holmes. Ne odustaje od tulumarenja, a od znatiželjnih objektiva paparazza ne može pobjeći ni kroz stražnje ulaze u klubove.

U ponedjeljak su ga snimili u veselom razgovoru s nekolicinom žena na partyju na plaži u Malibuu. Prije nego što su mu stigli neki članovi obitelji, Foxx je uzeo piće i udubio u razgovor s dvije zgodne, plave djevojke. S njima je nakon kratkog razgovora izmijenio brojeve telefona.

U blizini su vidjeli i djevojku koja nalikuje Seli Vave (21), pjevačici s kojom su ga povezivali u nekoliko navrata u posljednje vrijeme. Foxx, unatoč izlascima i držanjima za ruke, inzistira da je ona samo njegova nova štićenica kojoj u glazbenom smislu pomaže koliko može.

FOTOGALERIJA: Jamie tulumari na plaži u Malibuu

- Razgovarao sam s njezinom majkom i ona mi vjeruje. Nikad ne prelazimo granice. Htio sam da to znaju svi koji su u potrazi za skandalima, ona je naša umjetnica, naša obitelj. Radimo zajedno - izjavio je nedavno Foxx.

Na plažu je došla i Jamiejeva kćer Annalise Bishop (10) s kojom se glumac kasnije nabacivao loptom i igrao na pijesku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:44