U DOMU IGLESIASA I KURNJIKOVE

FOTO: OTKAKO JE MAMA, KURNJIKOVA SVE VIŠE OBJAVLJUJE NA INSTAGRAMU Pokazala je svoje najslađe navijače - šestomjesečne blizance u dresovima

 
 Instagram

Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias postali su roditelji prvi puta prije šest mjeseci. Bivša teniska zvijezda rodila je blizance Nicholasa i Lucy i kao da je odjednom otkrila društvene mreže.

Naime, 37-godišnja Ruskinja, koja s Enriqueom većinu godine živi u njihovom 20 milijun dolara vrijednom domu u Miamiju, nije ljubiteljica društvenih mreža. Premda profil na Instagramu ima od kolovoza 2014., fotografije objavljuje rijetko. Ponekad prođe i nekoliko mjeseci bez ijedne objave.

Međutim, u posljednje vrijeme to kao da se promijenilo. Otkako su u njihov život ušli blizanci, sretan par povremeno podijeli ugodne obiteljske trenutke s javnosti. A Svjetsko nogometno prvenstvo očito je nešto u čemu svi uživaju.

#россия #españa #мирдружбажвачка

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on

Uoči utakmice Španjolske i Rusije roditelji su svoje mezimce obukli prvo u jedne dresove, a potom u druge i fotografirali ih za uspomenu. U njihovom je domu navijanje bilo napeto obzirom na to da Ana, rođena u Moskvi, navija za Rusiju, a Iglesias, rođen u Madridu, za Španjolsku.

Nicholas i Lucy u ranoj su dobi upoznali čari nogometa. Enrique je još u travnju objavio fotografiju na kojoj s blizancima gleda utakmicu između Liverpoola i Rome.

#Россия #worldcup2018 #GoRussia

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on

Ovaj slavni par zajedno je s prekidima još od 2001. godine kad je Ana glumila u Enriqueovom spotu ‘Escape’. Međutim, vezu su oboje krili od javnosti, a privatni život skrivaju dan danas. Stoga su ove nove objave iznenadile obožavatelje.

#worldcup #spain #portugal

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Game day!!

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:03