POSTOJE FOTOGRAFIJE

FOTO Otkriven razlog razvoda: Depp zabio iPhone u lice Amber, pojavila se i fotografija!

Amber Heard i Johnny Depp na premijeri filma 'Black Mass'
 Suzanne Plunkett / REUTERS

Amber Heard (30) je zatražila privremenu zabranu približavanja za Johnnyja Deppa te tvrdi da je žrtva obiteljskog nasilja, prenosi TMZ.

Glumica je u ponedjeljak predala papire za razvod od poznatog glumca, a kada je u petak na sud došla s odvjetnikom te zatražila privremenu zabranu pribiližavanja za Deppa ponijela je fotografije koje prema svemu sudeći dokazuju da joj je 52-godišnji glumac nanio fizičku bol.

Heard tvrdi da je fotografija koju je priložila, a koju su objavili TMZ i People, napravljena nedugo nakon što joj je, prema njezinim riječima Depp bacio svoj iPhone u glavu.

Heard također navodi da je tijekom navodnog napada Depp razbijao stvari po kući dok je ona bila na telefonu te kada ju je zgrabio da je rekla osobi s kojom je pričala da nazove policiju. Kada je policija došla, Depp je napustio mjesto sukoba, a policija je napravila izvještaj.

Heard je rekla da joj je Depp nakon navodnog napada ponudio novce da šuti, no ona je u ponedjeljak predala papire za razvod. Glumica je dodala da posjeduje video jednog od njegovih napada. Prema TMZ-u Heard je odbila dati izjavu o navodnom obiteljskom nasilju, a policija joj je rekla da će Depp biti uhićen u slučaju da se predomisli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 11:38