JAKO HRABRO...

FOTO: OVAKAV ULAZAK U ZGRADU UN-a SE NE PAMTI Ivanka Trump s osmijehom od uha do uha pozdravila svjetske vođe, ali čini se da je pokazala malo previše

 
 Profimedia, ddp USA

Kći američkog predsjednika i njegova savjetnica Ivanka Trump, baš poput svog oca, ovih dana ima vrlo gust raspored.

Trumpova savjetnica vikend je provela u Italiji gdje je sa suprugom Jaredom Kushnerom bila gošća na vjenčanju poznate dizajnerice Mishe Nonoo i njezinog odabranika, bogataša Mikeyja Hessa.

Par je u već u nedjelju letio natrag za New York gdje se ovaj tjedan održava Opća skupština Ujedinjenih naroda i gdje će sva svjetla reflektora biti uperena u Ivankina oca. I baš zato je bilo iznimno važno da se predsjednikova savjetnica pojavi u New Yorku.

Iako bi se očekivalo da će naporan raspored ostaviti traga na Ivanki Trump, dogodilo se upravo suprotno. Ivanka Trump je zablistala i očarala sve prisutne u zgradi Ujedinjenih naroda.

Kako pišu strani mediji, Trumpova savjetnica za UN-ov summit je odjenula Pradinu suknju sa cvjetnim 3-D ukrasima koja stoji 2130 dolara (oko 14.343 kuna) i svilenu plavu košulju.

Međutim, mnogima nije promaknuo jedan detalj, a radi se o bradavicama koje strše na košulji. Američki mediji su se našalili da je lijepa Ivanka očito bila preuzbuđena što se nalazi u UN-u, a oni ozbiljniji potaknuli su raspravu je li njezina odjevna kombinacija adekvatna za takvo mjesto...

FOTOGALERIJA: Ivanka Trump u UN-u

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:11