GODINE NIŠTA NE ZNAČE

FOTO: OVE GODINE SLAVE 50. ROĐENDAN I OSTAVLJAJU BEZ DAHA Čuveni književnik ih ne bi ni pogledao, no one pune popise najseksi žena svih vremena!

 
 / Profimedia, Mega Agency, SIPA USA, AKM-GSI, INSTAR Images

Ovih je dana na društvenim mrežama žestoku raspravu izazvao francuski književnik Yann Moix nakon što je za magazin Marie Claire rekao da ne bi bio sposoban voljeti ženu koja je starija od 50 godina.

- Više cijenim i volim mlađa ženska tijela, to je sve. Nije jako komplicirano. Tijelo 25-godišnje žene je čudesno. Tijelo 50-godišnje žene nije nimalo čudesno - rekao je.

Mnoge su se žene osjetile povrijeđenima, a francuska komičarka Marina Foïs odmah se našalila na Twitteru rekavši da s obzirom na svoju dob (uskoro će napuniti 49) ima još samo godinu i 14 dana kako bi spavala s književnikom.

Velik dio korisnika društvenih mreža branio je stav književnika jer ima pravo na svoj ukus, kao što mnogi muškarci i žene imaju svoje preferencije kad su u pitanju ljubav i seks.

Kome još od poznatih dama curi vrijeme žele li iskoristiti svoju priliku s Moixom, potražili smo među najpoznatijim holivudskim damama. One ove godine slave 50. rođendan, ali izgledaju dvostruko bolje od brojnih mlađih kolegica. Pogledajte galeriju i prosudite sami.

FOTOGALERIJA: Ljepotice koje ove godine slave 50. rođendan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 21:33