KEITH FLINT

FOTO: OVO JE POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA LEGENDARNOG FRONTMENA GRUPE THE PRODIGY Samo dva dana prije smrti istrčao je osobni rekord...

 
 Neil Churchill/Chelmsford Central Parkrun / FACEBOOK

Posljednja fotografija frontmena grupe The Prodigy Keitha Flinta (49), koji je u ponedjeljak ujutro pronađen mrtav u svojem domu pored Dunmowa, prema svemu sudeći snimljena je ujutro u subotu 2. ožujka, kada je Flint u Središnjem parku u Chelmsfordu istrčao utrku od pet kilometara, piše Daily Mail.

Prema podacima na stranici organizatora utrke Parkrun.org.uk, Flint je te subote utrku završio na 61. mjestu, a istrčao ju je za 21 minutu i 22 sekunde, što mu je ujedno bio i osobni rekord. Flintu je to bilo 328. i nažalost posljednje trčanje te utrke.

Neil Churchill/Chelmsford Central Parkrun / FACEBOOK
Neil Churchill/Chelmsford Central Parkrun / FACEBOOK
Keith Flint (u sredini)

Novinar i zaljubljenik u trčanje Rob Hadgraft na Twitteru je podijelio Flintovu fotografiju s događaja. "Tužne vijesti o Keithu Flintu dolaze dva dana nakon što je dobro raspoložen i u formi istrčao najbolji rezultat na utrci Chelmsford", napisao je na Twitteru uz fotografiju.

Podsjećamo, vođa grupe The Prodigy Liam Howlett na Instagram profilu benda napisao je da si je Flint oduzeo život, a mediji su u nedjelju navečer ustvrdili da je frontmen The Prodigyja pao u depresiju nakon razvoda od supruge Mayumi Kai. The Sun je napisao da je zbog prekida navodno opet počeo uzimati droge.

Flint je 2015. godine u intervjuu za časopis FHM rekao da "ne štedi za ništa".

"Uvijek sam u sebi imao nešto, kada budem gotov, ubit ću se. Kunem se u Boga da nisam suicidalan - to je pozitivna stvar. Ne bojim se sebe već samo želim pogledati unatrag i reći da sam živio ono što smatram ispunjenim životom. To je sve. Sretni dani", rekao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:50