POMAHNITAO U POZNIM GODINAMA

FOTO: PREPOZNAJETE LI SLAVNOG GLUMCA? Izašao je u pidžami i papučama, zapalio cigaretu pa se verao po ogradi... Čak se i slučajni prolaznik zabrinuo

 
 Profimedia, AKM-GSI

Američki glumac Nick Nolte snimljen je u Malibuu u srijedu ujutro u vrlo neobičnoj šetnji. 76-godišnjak, odjeven u pidžamu s cigaretom u ruci, pokušavao se popeti preko visoke, šiljaste ograde ili je samo nešto promatrao, nije posve sigurno. U jednom mu je trenutku prišao slučajni prolaznik i malo popričao s ekscentričnom zvijezdom.

Nolte je, čini se, izašao u bijeloj pidžami, papučama, s cigaretom i zelenim sokom u ruci. No, nekadašnji holivudski zavodnik više ne podsjeća na zavodnika. Štoviše, još više od njegove odjeće iznenadila je zapuštena frizura i brada. Nolte je više nalikovao pijanom Djedu Mrazu nego holivudskom glumcu.

Mnogi su na prvu mislili da se radi o snimanju novog filma, no Nolte je doista samo izašao u šetnju.

Sedamdesetih i osamdesetih godina Nick Nolte bio je jedan od seks simbola u Hollywoodu. U karijeri je ostvario stotinjak uloga, ima tri nominacije za Oscara, osvojeni Zlatni globus te još niz nominacija i nagrada. Posljednji film koji je snimao izlazi iduće godine. U filmu ‘The Padre’ uz Noltea glume Tim Roth i Luis Guzman.

U galeriji pogledajte neobično izdanje Nicka Noltea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:30