OBITELJSKA ZABAVA

FOTO: RONALDO KAO ALADIN, A GEORGINA KAO POWER RANGERS U ovoj slavnoj obitelji nikada nije dosadno, ali ovaj put imali su posebni povod

 
 Instagram

Zvijezda torinskog Juventusa Cristiano Ronaldo nakon što je izašao iz izolacije u kojoj je boravio sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez u luksuznoj vili u Portugalu, polako se vratio normalnom životu.

Tako su Ronaldo i Georgina organizirali proslavu u povodu rođendana njegove djece Eve i Matea, a mališane su iznenadili maskenbalom, na kojem je Ronaldo bio kostimiran kao Aladin, a Georgina je pokazala da je obožavateljica Power Rangersa.

Zvijezda Juventusa s Georginom ima dvogodišnju djevojčicu Alanu Martinu te još troje djece čije majke nisu poznate javnosti.

Nogometaš i ljepotica upoznali su se 2016. u jednoj prodavaonici brenda 'Gucci' u Madridu gdje je ona radila kao prodavačica.

- Njegova visina, tijelo i ljepota su mi privukli pažnju. Drhtala sam pred njim, ali postojala je iskra, otkrila je u jednom intervjuu Georgina.

Iako je njihova veza mnogima djelovala kao avantura, već krajem iduće godine, dobili su kćer Alanu Martinu, što je dodatno potvrdilo njihovu ljubav. Uz nju, Cristiano već ima 8-godišnjeg sina Cristiana Juniora te blizance Evu i Matea rođene u lipnju 2017. godine.

View this post on Instagram

Family Bike Ride

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:42