AMERICA FERRERA

FOTO: RUŽNA BETTY VIŠE NIJE TAKO RUŽNA Glumica kojoj je uloga ružnog pačeta donijela svjetsku slavu, danas je gotovo neprepoznatljiva

 Profimedia, Album

Američka glumica honduraškog porijekla, America Ferrera, proslavila se prije više od deset godina glavnom ulogom u seriji ‘Ružna Betty’. Betty je skromna i pomalo neugledna djevojka koja se želi probiti u svijetu mode i Ferrera se pokazala kao savršen izbor.

Međutim, odonda je prati stigma nimalo glamurozne zvijezde s viškom kilograma iako je danas rijetko tko prepoznaje.

Premda nikad nije bila mršavica, za ulogu Betty Ferrera se morala dodatno udebljati, morala je staviti aparatić za zube i debele naočale za vid. U takvom izdanju većina gledatelja je i pamti.

Danas je situacija posve drugačija. Ferrera se aktivno bavi triatlonom i premda ni danas nema figuru manekenke, ne izgleda zapušteno. Kosu je ošišala i obojala u plavo, a nedavno je priznala da se tek sad, sa 33 godine, počela miriti sa svojim izgledom.

33 so sassy

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on

I'm so reckless when I rock my Givenchy dress #thenightbefore

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on

‘Imam osjećaj da ljudi govore o mojoj težini otkad sam se prvi put pojavila na ekranu. To sam s vremenom naučila ignorirati. Svake se godine osjećam sve bolje, otvorenije, sposobnije. Sve sam snažnije zaljubljena u život jer imam oko sebe ljude koji me potiču da dajem najbolje od sebe. Odrastanje je uzbudljivo’, rekla je nedavno.

Osim što se aktivno bavi sportom, Ferrera je na Instagramu otkrila da ju je redateljstvo počelo privlačiti više od glume, no time se tek počela baviti i prema IMDb-u za sad je režirala samo jednu epizodu serije 'Superstore'.

Election night in NYC! Heading to #javitscenter to witness history #withher

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on

My Big sister, in Big Texas. #imthebaby

A post shared by America Ferrera (@americaferrera) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:24