LJUBITELJICA SELFIEJA

FOTO: SIN NORVEŠKE PRINCEZE U VEZI S PLAYBOYEVOM LJEPOTICOM Atraktivni model ništa ne skriva na društvenim mrežama, kraljevska obitelj nije sretna

 
 Profimedia, Insight Media / Instagram

Sin norveške princeze Mette Marit pronašao je ljubav s atraktivnom manekenkom koja se između ostalog skinula za Playboy. Kraljevska obitelj nije sretna s izborom 21-godišnjeg Mariusa Borga Høibyja, no čini se da njemu i provokativnoj Juliane Snekkstad to ne smeta.

Marius, kojeg je Mette rodila u prvom braku, prije nego što je upoznala nasljednika norveške krune, otputovao je u Kaliforniju na studij gdje su se navodno upoznali, piše Daily Mail. Norveški mediji navode da su u vezi već neko vrijeme te da su nedavno uselili u zajednički stan u Londonu.

Juliane na društvenim mrežama ne skriva previše. Profil na Instagramu prepun joj je izazovnih polugolih fotografija, i to uglavnom selfieja. Pohvalila se i selfiejem iz službene kraljevske rezidencije nedaleko od Osla, no ta je fotografija pobrisana s Instagrama otkako je objavljena vijest o njihovoj vezi. Marius nije toliko transparentan na društvenim mrežama.

A post shared by Marius Borg Høiby (@marius_borg) on

Kad mu se majka udala za norveškog princa 2001, Marius je imao četiri godine. U djetinjstvu se znao pojavljivati s obitelji u javnosti, uz majku, očuha, polusestru Ingrid Alexandru i polubrata Sverrea Magnusa. No, kad je napunio 20 godina, kraljevska je obitelj službeno objavila da se povlači iz javnog života i njegov profil je uklonjen sa službenih stranica obitelji.

A post shared by Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad) on

The best revenge is not giving a shit

A post shared by Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad) on

@playboy

A post shared by Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad) on

Bath time / @raykayphoto

A post shared by Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 07:49